Pretraži
Rimac C-Two : “Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče…”

Rimac C-Two : “Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče…”

Objavljeno: 05/02/2020 / Autor: Petar Bondek /

Rimac C-Two – Život postaje zanimljiv za Rimac C_Two – nakon ne baš zabavnih crash-testova i inicijalnih testova po stazama širom svijeta, C_Two se baš poput velike rock-zvijezde (i popularnog škotskog ovčara) vraća kući!


Savršeno se uklapa u sve lokacije, no ipak se radi o domaćem terenu! YouTube


Uvod pomalo podsjeća na Smogovce, što je ipak najbolja zagrebačka priča poslije “Tko pjeva zlo ne misli”…. A što misli Mate Rimac? To zna samo – Mate Rimac, no ideja upoznavanja najpoznatijeg hrvatskog izvoznog produkta nakon kravate, HS-a i Luke Modrića s lokalnim pukom uopće nije loša!

Uz ovakvo električno vozilo faktor iznenađenja je potpun, pogotovo jer još nitko ne može vjerovati da se radi o proizvodu s oznakom “Made in Croatia” u deklaraciji. C_Two je napravio mali đir po Zagrebu iako je njegov dom dolje u predgrađu – od centra prema zapadu

 

Rimac C-Two – Bačkizagre stuhpa šeja, mojne mu se stavljatsupro!

Uz laganu nevjericu je većina prolaznika posegnula za svojim mobilnim uređajima i okinula nekoliko fotki bez mogućnosti selfieja.

Čak i oni kojima je Rimac nepoznat razumiju lijepu stvar kad je vide, baš poput zalaska Sunca ili funkcionalnog rotora bez semafora

 

Sjajan potez…zašto ne pokazati bar nešto na što svi možemo biti ponosni, kad takvih prilika i pojava svakim danom ima sve manje i manje? Krasan auto u krasnom gradu, uostalom – Od Zagreba su samo Zagrepčanke lepše!

 

Pogledaj galeriju

Rimac C-Two

Povratak na vrhpointer
Zatvori X