Pretraži
Renault MEGANE R.S. TROPHY : Oduvijek ste željeli turbo-karting za odrasle? Evo Vam ga – Sci-fi Cup ovjes, 300 KS, 420 Nm, 4CONTROL upravljanje, bi-metalni diskovi…

Renault MEGANE R.S. TROPHY : Oduvijek ste željeli turbo-karting za odrasle? Evo Vam ga – Sci-fi Cup ovjes, 300 KS, 420 Nm, 4CONTROL upravljanje, bi-metalni diskovi…

Objavljeno: 19/07/2018 / Autor: Vozim HR / Foto: Renault press

Renault MEGANE R.S. TROPHY : Povratak Kralja; Pojam „Trophy“ je zapravo postao referenca za pravi pristup izvlačenja sportskih tendencija i mogućnosti iz određenog modela. To što izgleda i zvuči fantastično je samo bonus!

Zvijer je među nama. Tiho režući vreba prestrašeni plijen od semafora do semafora u nadi da će pronaći protivnika dostojnog svog pedigrea i novog trajnog dopinga iz misterioznih laboratorija s R.S. oznakom. Da, Trophy je od svog prvog pojavljivanja vrlo jasno bio alarm konkurenciji da moraju iz temelja promijeniti svoju filozofiju stvaranja sportskih automobila.

Tako je i danas – umjesto naglašavanja updatea hi-fija i povećavanja rupa za ventilaciju kočnica Renault Sport udara odmah u glavu – glavu usijanog 1.8 litrenog turbo benzinca koji sada razvija odrješitih 300 KS i 420 Nm okretnog momenta uz pionirska rješenja turbopunjača i ispušnog sustava. Dolazi s ručnim i EDC mjenjačem tako da svi mogu biti zadovoljni. Upravljanje svim kotačima zvano 4CONTROL sigurno pomaže pri skidanju rekorda kruga, baš kao i Cup ovjes.Bi-metalni diskovi sprijeda sprječavaju pregrijavanja na ekstremnim kočenjima, baš kao i Bridgestonove sprinterice na 19-colnim specifičnim olakšanim felgama. Za još bolje uranjanje u zavoje se brinu Recaro sjedala s alcantarom, a postoji i mogućnost biranja vozačkih modova pomoću Multi-Sense sustava. Noviteti su također R.S. Vision sa sjajnim light-showom pred ovim Trophyjem a praćenje telemetrije i podataka je moguće kroz R.S. Monitor.

Toliko zabavnih igračaka za odrasle još nije viđeno u jednoj karoseriji…a kad se uzme u obzir da su u razvoju sudjelovali i Renault F1 Team sa svojim vozačima…PARTY!

Neka vas broj vrata ne zavarava; ovo je idealan automobil za napad rekorda kruga na track-dayu – 365 dana godišnje!


Pogledaj galeriju


Renault MEGANE R.S. TROPHY

Povratak na vrhpointer
Zatvori X