Pretraži
Raspolovio rentani Audi R8 te napravio štetu na čak 13 parkiranih automobila

Raspolovio rentani Audi R8 te napravio štetu na čak 13 parkiranih automobila

Objavljeno: 15/09/2020 / Autor: Tin / Foto: YouTube

Raspolovio rentani Audi R8 – Vožnja ponekog superauta je san gotovo svakog ljubitelja automobila, ali nažalost rijetko tko si može priuštiti kupovinu nekog takvog primjerka. Na sreću, uvijek postoji opcija najma superautomobila koji svakome omogućava da barem na nekoliko trenutaka iskusi njihovu pravu čar.

No postoje dva tipa osoba koji će rentati superautomobile – oni koji će paziti vozilo kao da je njihovo te svejedno uživati u vožnji i oni koji će izvlačiti maksimume iz automobila svake sekunde dok im je volan u rukama. Iako je svaki od ovih tipova osoba opravdan na svoj način, brojni vozači koji žele izvlačiti maksimume iz automobila nažalost nisu svjesni njegovih mogućnosti i opasnosti.

Savršen primjer za to se dogodio nedavno u blizini Pariza u Francuskoj. Naime, nekoliko osoba je za vjenčanje iznajmilo Audi R8 i Porsche 911, a jedan od vozača za volanom R8-ice očito nije bio svjestan kakva se zvijer sakriva ispod poklopca motora.Raspolovio rentani Audi R8

Iznajmljeni Audi R8 je navodno isprobavalo nekoliko ljudi te svjedoci govore da se u ulici svako malo čulo kako ovaj superautomobil prolazi ‘gore-dolje’. No u jednom trenutku se samo čulo kako Audi juri, naglo koči te potom udara gotovo sve parkirane automobile oko sebe.

Kad su obližnji susjedi čuli taj zvuk, svi su izletjeli na ulicu, a imali su i što vidjeti. Naime, navedeni vozač je izgubio kontrolu nad superautomobilom te je udario u čak 13 parkiranih automobila u ulici. Audi R8 bio je doslovno prepolovljen od udaraca pa je tako prednji dio automobila bio na jednoj strani ulice, a stražnjim dio s motorom V10 barem 30-ak metara dalje.No najčudniji dio ove priče jest da je vozač Audija odmah pobjegao s mjesta nesreće te da policija još uvijek traga za njime. Osim toga, na društvenim mrežama se pojavila i snimka na kojoj nepoznati muškarac bez majice govori: „Savili smo ga, ali sve je u redu“.

Barem pet vlasnika oštećenih vozila je već prijavilo štetu, a s obzirom na to da je spomenuti muškarac vjerojatno osumnjičen, samo se čeka trenutak da se otkrije tko je zapravo bio za volanom iznajmljenog superautomobila te koje ga posljedice očekuju.


Pogledaj galeriju


Raspolovio rentani Audi R8

Povratak na vrhpointer
Zatvori X