Pretraži
Range Rover Overfinch Supersport – Što je Motorsport za BMW a AMG za Mercedes – Benz, to je Overfinch za Range Rover

Range Rover Overfinch Supersport – Što je Motorsport za BMW a AMG za Mercedes – Benz, to je Overfinch za Range Rover

Objavljeno: 28/04/2018 / Autor: Vozim HR / Foto: Overfinch

Kada superluksuzni terenac od dve plus tone nosi ime po klasi trkaćih motocikala od 600 ccm morate ga shvatiti ozbiljno! Šalu na stranu, ovo je najekskluzivniji Rangie ikad.

Mislim da nitko donekle uračunljiv nije u stanju reći da Range Rover Sport SVR nije fascinantno vozilo. Samo 4,5 s do 100km/h, 575 KS, 700 Nm…u hrgi od dvije i pol tone…neshvatljivo u svakom slučaju. No, za one s vrlo istančanim nepcima uvijek postoji skuplje. Nisam rekao „bolje“ jer vrlo često to nije slučaj. U svijetu najbogatijih nije bitno da li je mjenjač brz, nego da je njegova ručica izrađena od očnjaka posljednjeg T-Rexa koji je kročio Zemljom. Optočena dijamantima najkrvavijeg standarda…Overfinch je san svakog ljubitelja Range Rovers koji žele biti istančano drugačiji. Takvima je Overfinch jedina opcija zato što oni savršeno znaju svoj posao i isto tako poznaju svoje kupce. Nema pretjerivanja, samo dikretna dorada postojećeg materijala. Njihov Range Rover grmi kroz titanski ispušni sustav čiju varijabilni sustav ventila/glasnoću možete kontrolirati preko Bluetootha, njegov karbonski bodykit je izradio Prodrive (da, onaj Subaru WRC i McLaren P1 Prodrive) a kočnice po narudžbi Brembo. S doradama kompresora i ECU-a razvija debelo preko 600 KS a zvuči kao četveromotorni Lancaster u fly-byu. S ubrzanjem ispod 4,0 s do 100 km/h pruža zabavu za cijelu obitelj, a elementi od ručno pletenog karbona s uzorkom haringine kosti zabavlja i modne komentatore.

Edicija je limitirana na 25 komada, a ukoliko imate cca 200.000 GBP (cca 1,7 milijuna HRK-a) možete se nadati  isporuci. Ukoliko želite Ariana Gray boju i opremu sa slika pripremite 60.000 funti više. Nema veze što za te novce kupite jedan i pol McLaren 570S ili Bentaygu. Ekskluzivnost košta. I točka.Pogledaj galeriju


 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X