Pretraži
Puštena redateljska verzija dokumentarca „I AM PAUL WALKER“ na petu godišnjicu pogibije zvijezde „Brzih&Žestokih“

Puštena redateljska verzija dokumentarca „I AM PAUL WALKER“ na petu godišnjicu pogibije zvijezde „Brzih&Žestokih“

Objavljeno: 10/12/2018 / Autor: Petar Bondek / Puštena redateljska verzija dokumentarca„I AM PAUL WALKER“ na petu godišnjicu pogibije zvijezde „Brzih& Žestokih“

U petak je na Paramount Networku puštena produžena verzija dokumantarca „I Am Paul Walker“, koja je sadrži pola sata više materijala od prve verzije. Možete je nabaviti preko iTunesa ili Amazona, a uskoro izlazi i DVD izdanje.Film govori o zasad nepoznatim pogledima na život i djelo Paula Walkera i naravno – ljubav prema oktanima. Paul je bio i osnivač neprofitne udruge Reach Out Worldwide (http://roww.org/), organizacije koja pruža trenutačnu pomoć žrtvama elementarnih nepogoda širom svijeta.

Teško je povjerovati da je od gašenja ove svjetske zvijezde prošlo već pet godina! 40 –godišnji Paul i njegov prijatelj i suradnik Rogera Rodas su nakon izletanja u Porscheu Carreri GT izgorjeli zarobljeni uz telefonski stup u Santa Clariti. Paulova kćer Meadow je tužila Porsche radi „sigurnosnih propusta u dizajnu Carrere GT“, a i njegov otac je pokrenuo odvojenu tužbu protiv istog proizvođača.

Porsche se nagodio s Meadow, no ono što je bitno je da u dokumentarcu možete dobiti širu sliku lika i djela pravog „petrolheada“. Na Paulu se i dalje zarađuje, na sve moguće načine, a najodvratniji pokušaj je bio aukcijska  prodaja njegovih nagorjelih sunčanih naočala, skupa s Porscheovim vatrogasnim aparatom i komadom karbona na BidAmiju.

U filmu o Paulu  govore  braća i sestra, te ekipa iz F&F franšize – glumac Tyrese Gibson i režiser Rob Cohen. Možda bi bilo prikladno da i Nissan izbaci neki bayside plavi GT-R PW Edition?Da, Paul je stvarno volio GT-R-ove (ovdje prikazani R34 iz F&F 4 je GT-A iz Münchena prodavala za milijun Eura, provjerite da li je još u ponudi!), no vozio je svašta – njegova kolekcija vrijedna 39 milijuna dolara uključuje hrpu Nissana GT-R, ali i klasičnih Ferrarija, Porschea, BMW-a, Fordova…Gran Turismo uživo. Ukratko – pogledajte dokumentarac! 

 

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X