Pretraži
Procurile su prve fotke Forda Mustanga Mach-E, četiri dana prije službene prezentacije!

Procurile su prve fotke Forda Mustanga Mach-E, četiri dana prije službene prezentacije!

Objavljeno: 15/11/2019 / Autor: Petar Bondek / Ovaj Mustang Mach-E je pobjegao iz korala prije vremena! Foto: Screenshot, Ford Media

Forda Mustang Mach-E : Iskreno, ne vjerujem u slučajnosti – pogotovo u slučaju curenja sadržaja na web, bilo da se radi o kućnom porno-uratku ili prospektu revolucionarnog električnog crossover Mustanga!

Ono što smo dosad znali je podatak da će domaćin prezentacije novog SUV E-Mustanga biti nekadašnji tvornički radnik Forda – Idris Elba! I on i njegov otac Winston su bivši zaposlenici Plavog ovala, i uopće ne sumnjamo da će “Luther” fantastično obaviti posao…no sada već i znamo što će reći!Zahvaljujući kome? Samom Fordu, koji je pustio slike i specifikacije na službenoj stranici. Ne morate žuriti, Ford je sve maknuo, naravno nakon dovoljno vremena da SVI mi dođemo do fotki koje vam predstavljamo. How convenient…

Sveelektrični Mustang će imati autonomiju od 480 km – ukoliko će imati samo stražnji pogon i bateriju povećanog kapaciteta, uz nekih 50 km manje u 4WD izvedbi (ali sa 167 Nm više). Što se tiče same snage u početku će biti moguće naručiti tri paketa, sa sveukupnom snagom od 255, 282 i 333 KS. Najsnažnija izvedba, prikladno nazvana Mach-e GT će do 100 km/h ubrzavati oko četiri sekunde. Taj “oko” može biti bilo koja vrijednost između četiri i pet, da budem precizniji!

Što se tiče interijera, njime dominira ogromni centralni tablet u Tesla stilu i vrlo minimalistički dizajn. Veliki okrugli selektor na tabletu bi trebao znatno olakšati korištenje, za razliku od vrlo nepraktičnog swipeanja.

 

Forda Mustang Mach-E : Malo previše oslanjanja na Teslu, ali nema veze – Tesla nikad neće biti Mustang!

Odjednom Jaguarov I-Pace više ne izgleda tako sjajno?

 

Pogledaj galeriju

Forda Mustang Mach-E

Povratak na vrhpointer
Zatvori X