Pretraži
Posebna edicija G-Klase vas zove na macho-vikend u svoj novi fitness centar!

Posebna edicija G-Klase vas zove na macho-vikend u svoj novi fitness centar!

Objavljeno: 18/06/2019 / Autor: Petar Bondek / Party Time!

Obljetnice su obično nostalgične, no ne i kada je G-Klasa u pitanju! Dapače, svoje vlasnike poziva na proslavu u vlastiti fitness centar!

Neki (poput Colina Edwardsa) to zovu Boot Camp. Svaka vojno – obrazovna ustanova ima sličan poligon koji među vojnicima obično dobije prefiks “Pakleni/a…”, ovisno o tome da li se radi o ravnici, brdu, kršu, lešu, no ukratko to je poligon koji od muškaraca treba napraviti vojnike – ili u ovom slučaju od automobila treba napraviti terence. Ako prežive…

 

Najbolji poklon za ročkas!

Zavoljet’ ćete Stairway to Heaven i u slučaju da niste fan Zeppelina!

Navedeni uspon sa stepenicama je samo jedna od zanimljivih prepreka u potpuno novom G-Class Experience Centru nedaleko od G-ove rađaonice u Grazu. Radi se o staroj zračnoj luci Nittner u Feldkirchenu, oko 15 kilometara južno od Graza. Da, i nama je to poprilično blizu – nekad smo u Graz išli po špeceraj i u IKEA-u, a sad možemo na najbolji ljetni provod u ovom dijelu Europe!

Otvaranje ovog centra se poklopilo s prezentacijom tri STRONGER THAN TIME posebna modela G-klase, koje pak možete skockati po svojim fantazijama u  individualizacijskoj G manufakturi. 

Nakon vrlo smirujućeg videa s glazbom za meditaciju i pratećeg cvrkuta ptica ćete zasigurno razmisliti o skoroj kupnji, no koji od tri modela STRONGER THAN TIME edicije odabrati?

Razum kaže G 400 d s fantastičnim OM 656 motorom (243 kW /330 KS) i tsunamijem okretnog momenta od 700 Nm od 3.400 – 4.600 o/min? Možda je za Vas 4.0 l V8 u G 500, onako – jedostavan i brundav, poput 40-godišnjaka s godišnjom pretplatom u teretani  310 kW /422 KS i 610 Nm od 2.000 do 4.750 o/min, ili šminkerski AMG Line, koji Vaši susjedi neće moći razlikovati od AMG G63? Hajde, naši smo – auto se i kupuje zbog susjeda!

Za one koji ne misle tako tu je uvijek G-klasa spremna na sve – poput para vaših omiljenih old-school gojzerica! One nikad ne razočaraju.

Pogledaj galeriju

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X