Pretraži
Policija u potrazi za vozačem koji ozbiljno mrzi benzinske pumpe: Možda bi više volio električne automobile

Policija u potrazi za vozačem koji ozbiljno mrzi benzinske pumpe: Možda bi više volio električne automobile

Objavljeno: 14/05/2020 / Autor: Tin / Foto: Twitter

Policija u potrazi za vozačem koji ozbiljno mrzi benzinske pumpe – Iako je gorivo poprilično skupo, brojni vozači vole iskustvo odlaska na benzinsku postaju. Jednostavno sam taj miris benzina uvijek privlači, a znajući da će u automobilu ponovno biti dovoljno goriva za puno kilometara je samo veliki plus. No nedavno se na nadzornim kamerama u Kanadi našao jedan vozač koji mrzi benzinske pumpe iz dna duše.

Urnebesnu snimku objavila je policija iz grada Brandona na Twitteru, a ona pokazuje izrazito ljutitog muškarca srednjih godina kako ponavljajući udara pumpu goriva. Naime, sve je krenulo kad je spomenuti muškarac došao automobilom do pumpe i pokušao natankati gorivo.Policija u potrazi za vozačem koji ozbiljno mrzi benzinske pumpe

Očito neshvaćajući da je riječ o benzinskoj pumpi na kojoj se prvo plaća, a tek onda toči, muškarac se naljutio i počeo udarati šakama po samoj pumpi. U razmacima između udaranja muškarac je ponovno probavao utočiti gorivo u automobil, ali shvaćajući da ono jednostavno ne ide, ljutnja je postajala sve veća.

Kreće najsmješniji dio kad se muškarac leđima penje na automobil i nogama udara u pumpu goriva, a onda konačno vadi pištolj za točenje i njime počinje udarati po pumpi. No borba nije dugo trajala jer ovom muškarcu više nije ostalo živaca pa je samo sve bacio u zrak, sjeo u automobil i pobjegao.

Brandonska policija navodi da su nadzorne snimke snimljene 25. travnja na lokalnoj benzinskoj postaji, ali još uvijek nije poznato tko je muškarac sa snimke. „Nije baš bio zadovoljan što bi morao platiti gorivo unaprijed pa se nažalost odlučio iskaliti na samoj pumpi. Također, napravljena je i neka šteta pa ga moramo pronaći“, izjavio je glasnogovornik policije Myran Hamm.Iako je nastala šteta na pumpi, zanimljivo je da čak i policiji ova snimka smiješna. Tako su na Twitteru prilikom objave videa napisali i vrlo šaljiv opis, koji odlično ide uz ovaj događaj – Well, this guy looks like a real gas… If you happen to know this hoser, feel free to pump some premium information our way.  We’d love to throw him in the tank!

U prijevodu: Pa, ovaj lik izgleda kao pravi gas. Ako slučajno znate ovog ‘tankača’, slobodno nas napumpajte s nekim premium informacija. Voljeli bismo ga ubaciti u rezervoar.Policija u potrazi za vozačem koji ozbiljno mrzi benzinske pumpe

Povratak na vrhpointer
Zatvori X