Pretraži
Pogledajte sve filmove „Brzi i žestoki“ a Honda će vam za to platiti $900. Evo kako.

Pogledajte sve filmove „Brzi i žestoki“ a Honda će vam za to platiti $900. Evo kako.

Objavljeno: 28/02/2020 / Autor: Mihael / Foto: Universal via IMDB/ Honda

Honda plaća za Brze i žestoke – Honda je nedavno objavila vrlo neobičan oglas za „posao“. Ukoliko ste filomoljubac a k tome još volite i brze automobile, ovo bi mogao biti pravi posao za vas. U pripremi za premijeru devetog nastavka serijala Brzi i žestoki, mnogi vjerni obožavatelji htjet će se podsjetiti što se sve događalo u prethodnim filmovima.

Neki će pogledati samo posljednji osmi nastavak kako bi se prisjetili na čemu je stala priča o Donu i njegovoj ekipi nerazdvojnih prijatelja koje često naziva i obitelji. Ukoliko ste spremni u priču o Brzim i žestokima ubaciti i spin off Hobbs i Shaw, možete zaraditi i dobru „pinkicu“ gledajući omiljene filmove.

  

Velikodušnu ponudu na stol je stavio prodajni salon Honde iz New Yorka a spremni su platiti čak 900 dolara ako pogledate sve dosadašnje filomove unutar tjedan dana. Prijave zaprimaju do 6. svibnja ove godine jer se globalna premijera nadolazećeg devetog nastavka Brzih i žestokih očekuje u svjetskim kinima 22. svibnja.


Honda plaća za Brze i žestoke

Honda plaća za Brze i žestoke

Honda plaća za Brze i žestoke


 

Honda plaća za Brze i žestoke

Honda je pripremila čitav selekcijski postupak oko ovoga, kao da se radi o pravom poslu. Ipak, u pitanju je u protuvrijednosti nagrada od otprilike 6,100 kuna za tjedan dana gledanja filmova. Pri tome će vam Honda osigurati sve nastavke serijala kako ne biste imali dodatne troškove ili ne daj Bože problema sa zakonom u nabavci svih filmova.

Svi zainteresirani moraju imati najmanje 18 godina starosti a u prijavi trebaju navesti zašto bi oni bili baš idealan kandidat za ovaj zadatak. Možete očekivati uobičajena pitanja na temu Brzih i žestokih. Poput toga koji vam je omiljeni automobil. S obzirom da koliko mi znamo Honda niti u jednom trenutku u svojoj ponudi nije imala automobil sa kultnim imenom „Supra“, morat ćete se malo više potruditi oko prisjećanja koje Honde su se pojavljivale, a bilo ih je. Mi ćemo vam pomoći sa nekoliko primjera – Civic, NSX i S2000.

Za kraj jedan detalj prije nego li zatrpate lokalni salon Honde sa upitima. Jedan od kriterija za sudjelovanje je da ste državljanin SAD-a pa ako ste slučajno u procesu dobivanja papira za SAD, evo još jedan razlog više za radovanje.


Pogledaj galeriju


Honda plaća za Brze i žestoke

Povratak na vrhpointer
Zatvori X