Pretraži
Ovaj fora milijarder svake godine svojim zaposlenicima podijeli preko 600 automobila

Ovaj fora milijarder svake godine svojim zaposlenicima podijeli preko 600 automobila

Objavljeno: 30/10/2018 / Autor: Mihael / Foto: NetCarShow.com

Indijski trgovac dijamantima i vlasnik tvrtke Hari Krishna Exporters, Sacji Dholakia, inače poznat po izdašnim poklonima za svoje zaposlenike, ovaj puta je nadmašio samog sebe poklonivši 600 automobila.

Poklanjanje u ovakvoj količini mu je tradicija posljednjih četiri godine. Ove godine su radnici koji rade u obradi dijamanata dobili automobile marke Renault Kwid i Maruti Suzuki Celerio povodom indijskog praznika svjetla. Ceremonija se odvila 25. listopada u indijskom New Delhiju.

Pokloni koje su radnici dobili su dio programa za jačanje konkurentnosti na indijkom tržištu rada u sklopu kojeg je indijski predsjednik Vlade Narendra Modi osobno uručio ključeve automobila četvorici sretnih zaposlenika.Dok je 600 sretnih radnika doma se odvezlo u novim automobilima, nisu oni bili jedini niti prvi kojima se posrećilo. Dholakia se pohvalio kako je čak 4000 od ukupno 5500 njegovih zaposlenika do sada dobilo poklone.

Dholakijina kompanija također je dala i poticaje umjetnicima i inženjerima, čak njih 1700, u formi automobila i novčanih nagrada. Ovaj potez je ujednp bio i znak zahvale zaposlenicima za vjernost i posvećenost tvrtki za koju rade.

Već je ranije ove godine Savji Dolakia dodjelio i poklonio Mercedese trojici svojih zaposlenika. Konkretno, radilo se o SUV-ovima Mercedes GLE 350d povodom 25. godišnjice vjernosti i rada u kompaniji.

Vlasnik tvrtke za obradu i trgovinu dijamantima bio je iznimno široke ruke 2016. godine kada je svojim zaposlenicima podijelio nevjerojatnih 1260 automobila te oko 400 stanova, također povodom indijskog festivala svjetla.


Pogledaj galeriju


Auti na poklon u Indiji

Povratak na vrhpointer
Zatvori X