Pretraži
Ovaj Ducati e-MTB nije razvijan u suradnji s MiG-om, no to ne znači da NE LETI! I jos k tome izgleda senzacionalno

Ovaj Ducati e-MTB nije razvijan u suradnji s MiG-om, no to ne znači da NE LETI! I jos k tome izgleda senzacionalno

Objavljeno: 16/11/2018 / Autor: Petar Bondek /

Naravno da Vam se sviđa; predivan enduro e-MTB s okvirom od 6061 T4 T6 aluminija, Shimano Steps E8000 elektromotorom snage 250 W i okretnim momentom od 70 Nm.

Sam elektromotor teži 2,8 kg, ukupna težina iznosi 22,5 kg za medium okvir a sve nevedeno košta 6.250€. Mnogo? Ne baš, jer tu je Shimanova 504Wh baterija, sprijeda FOX 36 Float 29 Factory Series  s hodom od 170 mm, straga je FOX DPX2 Factory Series sa 160 mm hoda s TPS-om, kočnice su Shimano Saint s rotorima promjera 203 mm sprijeda i straga, a kotači su Mavic E-XA Drifter 29“. Prijenos je legendarni Shimano XT, a ukoliko Vam sve navedeno ništa ne govori, spomenimo da se radi o impresivnom enduru udobne geometrije i sjajnih penjačkih i cross country sposobnosti. Nije Desmosedici RR, prije Desmosjedeći XT, ali već na prvi pogled izgleda impresivno. „Šteta što nije karbonac!“ kažete? Pa, karbonci su sjajni kad ih dobivate besplatno od momčadi, ali znatno osjetljiviji na mehanička oštećenja, a ovaj kozorog s XT-om voli razbacanu akciju, rock gardene i heavy hitove.


“Just my rifle, pony and Me” u modernom izdanju. E-MTB Enduro MIG RR je Vaša nova posvuduša


Kad nešto nosi oznaku MIG RR, morate ga shvatiti ozbiljno! Shimano Steps E8000 ima tri nivoa asistencije; Eco, Trail i Boost uz Power-Walk mod. Uz pomoć Shimano E-Tubea možete prilagoditi sebi Trail i Boost asistencije do tri različite pozicije.MIG RR je razvijan u suradnji s talijanskom tvtkom Thok E-Bikes, a zgodno je što se laganim skidanjem poklopca baterija može puniti dok je montirana na MIG. Njen dizajn i spojevi na okvir su izvedeni iz sustava koji se koriste na MotoGP Desmosediciju. Lijepo za znati!Ducati bicikl

Povratak na vrhpointer
Zatvori X