Pretraži

Opći uvjeti

PRAVILA KORIŠTENJA
1. Korištenjem bilo kojeg dijela vozim.hr portala i svih njegovih dijelova i pod siteova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.
2. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem vozim.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.
3. Niti jedan dio vozim.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.
VOZIM.HR PORTAL
4. Vozim.hr posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja vozim.hr portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje vozim.hr portala, ako ne krše pravila korištenja.
5. vozim.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.
6. vozim.hr sadržaje objavljuje u dobroj vjeri. Sve sadržaje vozim.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i vozim.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
7. Pristup vozim.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.
AUTORSKA PRAVA
8. vozim.hr je nositelj autorskih prava na svim vlastitim sadržajima (tekstualni, vizualni i audio materijali, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava vozim.hr portala i podložno je tužbi.
8.1.      Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (vozim.hr, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
8.2.      Korisnik koji smatra da je vozim.hr povrijedio njegova autorska prava ovlašten je takav sadržaj odmah prijaviti redakciji portala. vozim.hr će svaku takvu prijavu razmotriti odmah te, u slučaju utvrđivanja povrede, u najkraćem roku ukloniti sporni sadržaj.
LINKOVI NA VANJSKE STRANICE
9. vozim.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. vozim.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.
ZAŠTITA PRIVATNOSTI
10. vozim.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.
11. vozim.hr se obavezuje da će u dobroj vjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
12. vozim.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima, dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru).
Ove podatke vozim.hr koristi kako bi imao informacije o svojim korisnicima te tako poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.
13. vozim.hr obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće, bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika, prodavati ili distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika, bez odavanja privatnih podataka.
14. vozim.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila na portalu ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
 PRAVILA KOMENTIRANJA
15.1.    Nije dozvoljeno prijeteće ili nametljivo ponašanje, namjerno ometanje diskusija umetanjem repetitivnih i/ili nesadržajnih poruka i komentara.
15.2.    Korisnik je osobno odgovoran za sadržaj koji objavljuje ili čini dostupnim na web servisu, budući da portal vozim.hr ne može kontrolirati i/ili revidirati svaku objavu korisnika niti odgovara za sadržaj iste.
15.3.    vozim.hr pridržava pravo ukloniti, premjestiti i/ili urediti svaku objavu koja po njegovoj slobodnoj ocjeni predstavlja kršenje ovih Uvjeta i pravila komentiranja. U slučaju teškog ili učestalog kršenja Uvjeta, vozim.hr pridržava pravo izbrisati korisnika iz arhive, čime će se automatski izbrisati svi njegovi prethodni komentari.
PRIJAVA NEDOZVOLJENOG SADRŽAJA
16.  Svaka osoba koja smatra da je neki od korisnika portala vozim.hr, svojim komentarom ili drugim objavljenim sadržajem povrijedio njena prava ili prava trećih osoba, dužna je takav sadržaj odmah prijaviti portalu vozim.hr, putem e-mail adrese [email protected] .
17.  Nakon prijave nedozvoljenog sadržaja iz toč. 34., vozim.hr će, u slučaju utvrđenja da se radi o nedozvoljenom sadržaju i povredi ovih Uvjeta korištenja, odmah ukloniti prijavljeni sadržaj.
MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA
18. vozim.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira ova pravila korištenja. O važnim promjenama i dopunama, vozim.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem novih pravila na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na vozim.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.
Povratak na vrhpointer
Zatvori X