Pretraži
Ode u vjetar 1,6 milijuna kuna: Lamborghini Huracan uništen samo 20 minuta nakon kupovine

Ode u vjetar 1,6 milijuna kuna: Lamborghini Huracan uništen samo 20 minuta nakon kupovine

Objavljeno: 26/06/2020 / Autor: Tin / Foto: WYP Roads Policing Unit / Twitter

Lamborghini Huracan uništen samo 20 minuta nakon kupovine – Vozači Lamborghinija posljednjih mjesec dana stvarno nemaju sreće. Prošli tjedan su se dva Aventadora S međusobno sudarili u Singapuru i napravili totalnu štetu, aktualni voditelj Top Geara Paddy McGuiness je na snimanju razbio čuveni Diablo, a sada je nastradao i potpuno novi Huracan Performante Spyder.

Naime, jedan Britanac je prije nekoliko dana kupio potpuno novi Lamborghini Huracan Performante Spyder. Izašao je iz prodajnog salona, krenuo na autocestu kako bi ga malo testirao te nakon samo 20-ak minuta vožnje došlo je do nekakvog mehaničkog kvara. Vlasnik Lamborghinija krenuo se polagano zaustavljati kad je sa stražnje doletio dostavni kombi i doslovno razvalio cijeli stražnji kraj automobila.

Lamborghini Huracan uništen samo 20 minuta nakon kupovine

Policija iz Zapadnog Yorkshirea je potvrdila da je došlo do mehaničkog kvara Lamborghinija, ali još uvijek nije jasno što se točno dogodila. Naime, kako je talijanski automobil počeo usporavati, vozač kombija jednostavno nije imao dovoljno vremena da se pravovremeno zaustavi.„To je samo automobil! No ovom prilikom 20-ak minuta stari novi Lamborghini, koji se zaustavio zbog mehaničkog kvara u traci 3, uništen je od strane nedužnog sudionika u prometu #mogaojeplakati“, napisala policija Zapadnog Yorkshirea na svojem Twitteru uz dvije prigodne fotografije.

Prema fotografijama koje je priložila policija moguće je vidjeti da je kombi udario Lamborghini skroz do motornog prostora. Cijeli desni i stražnji dio automobila je uništen te je od siline udarca i stražnji desni kotač otpao. Osim toga, iza krova je vidljivo da se aktivirao i zaštitni kavez od prevrtanja.S obzirom na ovako veliko štetu, najvjerojatnije je da će se proglasiti totalna šteta automobila te da će isti jednostavno biti otpisan. Tek se čekaju rezultati očevida i razlog zaustavljanja automobila, ali je jasno da se osiguranje od vozača kombija neće razveseliti kad sazna za ovu nesreću.

Ovakvom Huracanu Performante Spyderu je početna cijena oko 1,6 milijuna kuna, ali uz poneke dodatke i opremu, cijena može poprilično porasti tako da šteta svakako nije mala.


Pogledaj galeriju


Lamborghini Huracan uništen samo 20 minuta nakon kupovine

Povratak na vrhpointer
Zatvori X