Pretraži
Novi BMW serije 4 dolazi sa opcijom M Performance dijelova. Golemi bubrezi gratis

Novi BMW serije 4 dolazi sa opcijom M Performance dijelova. Golemi bubrezi gratis

Objavljeno: 03/06/2020 / Autor: Mihael / Foto: BMW

BMW serija 4 coupe  – Želite li novi BMW serije 4 coupe, legendarni Bavarci vam neće ostati dužni. Njihov novi sportaš serije 4 nudi pregršt opcija već od samog početka prodaje ovog kontroverzno dizajniranog automobila. Ogroman izbor opcija, opreme, paketa i linija ovdje je možda baš zato da se netko ne bi počeo žaliti na izgled i dizajn automobila..

Ono što bode u oči dok promatrate novu seriju 4 jesu svakako njegovi bubrezi, inače prepoznatljiv zaštitni znak BMW-a od samog početka. Posljednja reinkarnacija bubrega koji inače služe kao maska hladnjaka motora za sobom je digla veliku prašinu jer su se mnogi obožavatelji BMW-a našli gotovo pa uvrijeđenima tim novim „odvažnim“ dizajnom.

Zbog svega toga, barem prema našem skromnom mišljenju, BMW je odlučio ponuditi hrpetinu opcija za novu seriju 4. Nije to niti tako loša ideja jer dok birate silne opcije ne gledate u tu čudnovatu prednju masku. Stoga, smatrate li da vam je osnovni paket opreme na karoseriji ali i u kabini previše „dosadan“ i serijski, možda ćeet poželjeti M Sport paket opreme koji se naravno može i personalizirati.


BMW serija 4 kupe M Performance

BMW serija 4 kupe M Performance

BMW serija 4 kupe M Performance


 

BMW serija 4 coupe

Međutim to nije sve, kupite li BMW seriju 4 odmah, dobit ćete i ovaj set svjetlucavih noževa gratis. Ispravak netočnog navoda: nisu noževi nego puno dijelova izraženih od karbona i alcantare a najmanje od svega da je nešto gratis. Nećemo o cijenama ali izbor M Performance komponenti nije nimalo jeftin. Barem je izbor širok pa tako možete birati što ćete i kako urediti.

Ideja koja stoji iza M Performance opreme jest donošenje duha Motorsport odjela u vaš inače „običan“ model BMW-a. Same performanse, unatoč imenu, nisu meta promjena. Sve se svodi na vanjštinu i izgled a posljedično se mogu popraviti tek neke vozne karakteristike zbog neznatno unaprijeđene aerodinamike , većih felgi sa niskoprofilnim sportskim gumama i pozamašne primjene karbona koji automobil ako ništa onda barem vizualno čini „bržim“.


Pogledaj galeriju


BMW serija 4 coupe

Povratak na vrhpointer
Zatvori X