Pretraži
Nisu ga nimalo štedjeli: Prodaje se Lamborghini Huracan s čak 304 tisuće kilometara na satu

Nisu ga nimalo štedjeli: Prodaje se Lamborghini Huracan s čak 304 tisuće kilometara na satu

Objavljeno: 29/05/2020 / Autor: Tin / Foto: Royalty Exotic Cars

Lamborghini Huracan s čak 304 tisuće kilometara – Današnji superautomobili uvelike se razlikuju od onih koji su predstavljeni prije 1990-ih godina. Naime, nekadašnji superautomobili bili su prave zvijeri i ubojice na kotačima. Imali su odlične performanse, ali su svakako bili vrlo neudobni za svakodnevnu vožnju i zahtjevni za upravljanje.

S vremenom proizvođači su započeli s podizanjem kvalitete, pouzdanosti, ali i najbitnije udobnosti. Tako većina superautomobila koji su danas u ponudi imaju različite modove rada kojima se omogućuje udobna i praktična vožnja gradom, ali i vrhunske performanse na trkaćim stazama.

Lamborghini Huracan s čak 304 tisuće kilometara

Jedan od savršenih primjera za to je Lamborghini Huracan koji se nedavno našao na oglasniku. Naime, ovaj superautomobil ima gotovo 190 tisuća milja (oko 304 tisuće kilometara), što je vrlo slično klasičnim automobilima koji se učestalo uvoze u Hrvatsku.


Lamborghini Huracan s čak 304 tisuće kilometara

Lamborghini Huracan s čak 304 tisuće kilometara


Prema broju šasije ovog automobila, moguće je vidjeti da je Huracan imao samo jednog vlasnika od 2015. godine. No da ne bi bilo zabune da je samo jedan čovjek radio oko 180 kilometara dnevno s njime, pravi vlasnik ovog Huracana je zapravo rent-a-car Royalty Exotic Cars.

Stoga je nažalost upitno u kakvom je zapravo stanju ovaj Lamborghini jer nije poznato koliko njih i kakvi vozači su ga u međuvremenu vozili. Nažalost, takvi podaci se ne iznose u oglasu, ali sudeći prema kilometraži, ovaj Huracan je sigurno stavio osmijeh na nekoliko stotina lica.Takva kilometraža nosi i izrazito nisku cijenu, a ona je tek 130 tisuća dolara (oko 880 tisuća kuna). To je jedva pola cijene od novog Huracana Evo, a i primjerci s malo više kilometara koštaju od 10 do 30 tisuća dolara više.

No iako je ovo definitivno najjeftiniji Huracan koji se može kupiti, nismo sigurni koliko će troškovi održavanja uslijediti pa će potencijalni kupci svakako i na to morati obratiti pažnju. Ova crvena zvijer već je stekla slavu na brojnim profilima društvenih mreža pa je samo pitanje hoće li se naći neki ludi YouTuber koji će ga kupiti za vlastiti projekt.


Pogledaj galeriju


Lamborghini Huracan s čak 304 tisuće kilometara

Povratak na vrhpointer
Zatvori X