Pretraži
Nije ga moguće uništiti niti da želite: Smrskanom Toyotom Hilux se vozio kao da je sve u redu

Nije ga moguće uništiti niti da želite: Smrskanom Toyotom Hilux se vozio kao da je sve u redu

Objavljeno: 30/05/2020 / Autor: Tin / Foto: Viral Hog/YouTube

Smrskanom Toyotom Hilux se vozio kao da je sve u redu – Vjerojatno su svi vidjeli epizodu britanske emisije Top Gear kad je poznati trojac Clarkson, Hammond i May pokušao uništiti Toyotu Hilux. Naime, za one koji ne znaju, ovaj trojac ju je probao razbiti, zapaliti, potopiti u moru, a potom srušiti s nebodera, ali nakon toliko muke, Toyota je još uvijek palila i vozila.

Upravo takva pouzdanost Toyotinih pick-upova i terenaca osvojila je svijet pa će se ovakvi Hiluxi viđati na gotovo svim krajevima svijeta. Hilux je robustan i bez problema savladava svaki teren, a s obzirom na to da ga je praktički nemoguće uništiti, još uvijek služi na brojnim poljoprivrednim terenima.

Vjerojatno je to jedini automobil na ovome svijetu koji će imati vrijednost i kad je potpuno smrskan, a savršen primjer za to je i snimka koja stiže s Tajlanda. Naime, netko je snimio jednog starca kako se vozi brzom prometnicom u potpuno smrskanom Hiluxu.Smrskanom Toyotom Hilux se vozio kao da je sve u redu

Ovaj tamno plavi pick-up izgleda kao da je tenk prešao preko njega jer je cijeli krov kabine savijen prema dolje, a vidljivo je kako mu je i sama šasija poprilično savijena. U kabini ima prostora tek za vozača, a čak se niti vrata ne mogu normalno zatvoriti, nego jednostavno vise. Doslovno izgleda kao da će svakog trenutka puknuti po pola.

No bez obzira na sva oštećenja, čini se da je ovaj pick-up još uvijek mehanički uredan pa funkcionira dovoljno dobro za vožnju po svim prometnicama. Osim toga, Hilux je još uvijek normalno registriran pa je moguće da su se ovakva oštećenja dogodila tek nedavno.Iako je upitno hoće li starac moći ponovno registrirati ovaj pick-up, vjerujemo da će isti nekome služiti još dugi niz godina barem po zahtjevnim terenima i poljima. Jednostavno je nevjerojatno koliko je Toyota napravila izdržljiv terenac jer će zbog takve pouzdanosti uvijek imati vjerne kupce.Smrskanom Toyotom Hilux se vozio kao da je sve u redu

Povratak na vrhpointer
Zatvori X