Pretraži
Nakon što se ozbiljno razbio, Lewis Hamilton najavio dolazak na Rossijev Moto Ranch u Tavulliju na instrukcije

Nakon što se ozbiljno razbio, Lewis Hamilton najavio dolazak na Rossijev Moto Ranch u Tavulliju na instrukcije

Objavljeno: 04/12/2018 / Autor: Petar Bondek / Foto: Milagro/Monster Energy

Priča o nebitnom padu Lewisa Hamiltona u Jerezu je dobila i nastavak. Jučer ujutro je Lewis objavio da je nakon odsklizavanja sasvim u redu, i da mu “već nedostaju dva kotača”.

Za one koje to možda nisu znali, Lewis je veliki fan MotoGP-a, kojeg smatra znatno zahtjevnijim od sporta kojim se trenutačno bavi. OK, tu se definitivno slažemo s njim, i vrlo je kolegijalno od njega što uvijek otvoreno govori da ekipa iz MotoGP-a zaslužuje maksimalni respekt.

No njegov komentar “ @valeyellow46, I need to come to the ranch asap ” je zapravo odgovor na Rossijev poziv nakon što je Vale upitan za mišljenje o Hamiltonu i njegovim avanturama na dva kotača.Da, Hamilton je pao u zavoju br. 5 u Jerezu nakon nekoliko krugova s Yamahinim SBK pulenima van den Markom i Lowesom, ali samo uz lagane ogrebotine na Daineseovom kombinezonu i ponešto istih na egu. Rossi mu je savjetovao da navrati na Moto Ranch, gdje je u nedjelju Vale pobijedio na utrci „100 km dei campeoni“.

Bila je to prilika da isproba stanje forme protiv Marca Morbidellija i ostalih štićenika VR46 Riders Academy juniorskog programa. Već pogađate; Vale je iskoristio prednost – vlastitog dvorišta!


Lewis izgleda znatno manje uobraženo uz SBK R1. Respekt prema motociklima i njihovim krotiteljima je očit


Da, ovdje su kroz godine došli mnogi; Rossijev uzor Kevin Schwantz, vlasnik sličnog ranča Colin Edwards, Capirossi, Petrucci, Dovizioso, Pecco Bagnaia, Marquez (prije Sepanga 2015.), naravno tu je često i polubrat Luca Marini, sad prva zvijezda SKY Racing Teama VR46 u Moto2 klasi i njegov novi kolega Nicolo Bulega… Dirt track staza u Rossijevoj rodnoj Tavulliji je u obitelji veće desetljećima, nakon što je ranč kupio tata Graziano, a prenamjenio ga Valentino godinama kasnije.

Da, definitivno je taj ranč postao jedna od najboljih lokacija za zabavu u Italiji – zasluženo. Vrijeme je da Lewis sam uvidi zašto.
Pogledaj galeriju

Lewisa Hamilton ide na instrukcije kod Rossija

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X