Pretraži
Najveći milijarderi svijeta jure u luksuzni Porsche Design Tower, u kojem postoji čak i lift za njihove automobile

Najveći milijarderi svijeta jure u luksuzni Porsche Design Tower, u kojem postoji čak i lift za njihove automobile

Objavljeno: 13/05/2017 / Autor: Vozim HR / Foto: Porsche Design Tower

Za sve milijardere koji ne žele spavati daleko od svojih sportskih automobila, sad postoji savršeni dom spreman za useljenje: Porsche Design Tower u Miamiju.

Ovaj 60 katova visok neboder na Sunny Isles plaži je prvi ovakav objekt u SAD-u kojim upravlja poznati proizvođač automobila. Isto tako, to je prva zgrada koja ima patentirani “dezervator”, tj. lift iza kojeg stoje Jorge Perez i Gil Dezer, a u kojem možete voziti vaš automobil. Da budemo precizniji, ulazeći u toranj se dovezete u lift, te iz njega, vozeći se, izađete i parkirate se na svojem katu, u staklenom dijelu uz apartman.Porsche Design Tower sadrži čak 132 stanova, uključujući i 1.580 m2 veliki penthouse koji košta 32,5 milijuna, a dolazi u paketu s dva privatna bazena i četiri “nebeske” garaže.

Nekoliko desetaka milijardera je kupilo stanove, dok su milijunaši posegnuli za “običnim” stanovima u koje može stati do devet automobila, s tim da mogu naknadno kupiti još prostora ako im zatreba.


Porsche Design Tower

Foto: Porsche Design Tower


Uz navedeno, u neboderu se nalaze spa, balska sala, kino dvorana i posebna prostorije za igre u kojoj su, naravno, smješteni i simulatori za utrke.

Porsche Design Tower, visok 200 metara, službeno je otvoren 18. ožujka, uz svečani nastup pjevačice Alicie Keys, a za sve zainteresirane donosimo podatak koji bi ih mogao zaintrigirati: još je nekoliko apartmana slobodno i samo čekaju svoje vlasnike.


Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X