Pretraži
Najjeftiniji rabljeni automobili nisu iz Njemačke. Automobile je najjeftinije uvesti iz ove države

Najjeftiniji rabljeni automobili nisu iz Njemačke. Automobile je najjeftinije uvesti iz ove države

Objavljeno: 17/01/2020 / Autor: Mihael / Foto: netcarshow.com

Automobile je najjeftinije uvesti iz ove države – Kupnja automobila oduvijek je spadala u značajniji financijski trošak. Bilo da se radi o potpuno novom automobilu ili pak nekom rabljenom, kupnja je za praktički svakog kupca osjetan trošak. Ono što je nekome 30,000 Eura za automobil, to je pak nekome drugome 3,000 Eura.

Kupnja rabljenog automobila velikom dijelu vozača predstavlja jedini način kako da si osiguraju i kupe motorno vozilo. Dok pri kupnji potpuno novog automobila najviše smisla ima gledati na dodatnu opremu vozila i koliko čega dobijete za određenu sumu. Kupovina rabljenog je nešto drugačij a i kompliciranija stvar.

  

Sama činjenica da rabljeni automobili nisu više potpuno novi i nekorišteni stvara kompleknsu situaciju u kojoj je svaki automobil koji se prodaje priča za sebe. Primjerci istog modela postaju jedni drugima konkurencija, svaki ima svoju priču i samo je njegova istinita. Naš savjet je da se vodite zdravom logikom i ne nasjedajte na hvslisave priče.


rabljeni najjeftiniji u Italiji

rabljeni najjeftiniji u Italiji

rabljeni najjeftiniji u Italiji


 

 

Automobile je najjeftinije uvesti iz ove države

Poželite li tražiti svoj „novi“ rabljeni automobil izvan granica Hrvatske, bit ćete dio skupine kupaca koja traži bolji omjer uloženog i dobivenog od onih koji se drže samo domaćeg tržišta. Ovdje uštede mogu biti veće ali naravno to sa sobom donosi i neke rizike.

Hrvatima tradicionalno najdraže strano tržište jest ono njemačko. Velikom dijelu nas njemački automobil kupljen na njemačkom tržištu rabljenih predstavlja najpoželjniju kombinaciju. Međutim njemačko tržište se pokazalo zapravo ne tako osobito povoljnim kao što je to tržište Španjolske ili Italije.

Najskuplja država za kupovinu rabljenog automobila pokazala se Francuska gdje cijena prosječnog rabljenog iznosi 22,995 Eura. Nakon paprene Francuske slijedi Njemačka sa 18,377 eura te Austrija sa 18,126 Eura. Tu zaključujemo tržišta središnje Europe i odlazimo na jug. Španjolci prosječni rabljeni automobil plaćaju 17,586 Eura. Zanimljivo je da Belgijanci plaćaju 16,855 Eura dok susjedni im Nizozemci prolaze za jeftinih 15,654 Eura. Daleko najjeftinija je Italija sa 14,446 Eura.


Vodič za kupovinu rabljenog automobila – idemo biti brutalno i neugodno iskreni


Pogledaj galeriju


rabljeni najjeftiniji u Italiji , Automobile je najjeftinije uvesti iz ove države

Povratak na vrhpointer
Zatvori X