Pretraži
Na Frankfurtskom salonu automobila predstavljen je novi Renault Captur

Na Frankfurtskom salonu automobila predstavljen je novi Renault Captur

Objavljeno: 10/09/2019 / Autor: Vozim HR / Foto : Renault

Novi Renault Captur : Thierry Bolloré, glavni direktor Grupe Renault, i Laurens van den Acker, izvršni potpredsjednik odjela za dizajn, na Frankfurtskom su salonu automobila predstavili novi Renault Captur, najnoviju inačicu najprodavanijeg gradskog SUV-a, prodanog u više od 1,5 milijuna primjeraka u 90 zemalja diljem svijeta.

Renault Captur, najprodavaniji automobil u segmentu već sedam godina, potpuno je obnovljen i sada je još sigurniji, prilagodljiviji, s više mogućnosti personalizacije i sve to u nikad privlačnijem ruhu… Sve te odlike temelj su njegovih globalnih ambicija, posebice na kineskom tržištu.

„Za razvoj novog Captura kao početnu točku uzeli smo samo najbolje i najcjenjenije značajke prethodne generacije i podigli ih na višu razinu. Napravili smo revoluciju u unutrašnjosti, preoblikovali karoseriju i učinili Captur još prilagodljivijim.    Kvaliteta života u automobilu za Renault je apsolutni prioritet. Kvalitetniji, napredniji, potpuniji SUV: novi Captur je 100 % Captur, i još mnogo više. ” izjavio je Laurens van den Acker – Viši potpredsjednik, odjel za dizajn


Novi Renault Captur


Druga generacija, konstruirana na Alijansinoj novoj modularnoj platformi, odgovara na pitanja mobilnosti budućnosti i nudi najnaprednija tehnološka rješenja u pogledu:
– povezanosti: Renault EASY CONNECT, s pratećim povezanim uslugama i novim multimedijskim sustavom EASY LINK
– pomoći u vožnji: sustav za pomoć u vožnji autocestom i u prometnim gužvama (SAE druge razine)
– elektrifikacije: s pogonom E-TECH Plug-in.

 

„Od 2020. Novi Captur bit će prvi automobil u klasi dostupan s plug-in hibridnim motorom.
Razvili smo jedinstven sustav prijenosa prilagođen potrebama hibridnog motora i uparili ga sa sustavom za upravljanje energijom preuzetim izravno iz Formule 1. U Renaultu nastojimo tehnologiju i inovacije učiniti dostupnima širokom krugu kupaca. To je naša priča. To je naša budućnost.” izjavio je Thierry Bolloré, glavni direktor Grupe Renault

 

Novi Renault Captur

Povratak na vrhpointer
Zatvori X