Pretraži
MUP je objavio video iz presretača gdje jure za BMW- om koji po A1 vozi preko 250 km/h. Neki misle da je ovo namješteno

MUP je objavio video iz presretača gdje jure za BMW- om koji po A1 vozi preko 250 km/h. Neki misle da je ovo namješteno

Objavljeno: 18/01/2019 / Autor: Vozim HR / Foto : Screenshot

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je na YouTubeu video vozača koji je u subotu 12. siječnja BMW-om po autocesti A1 jurio brzinom od preko 250 km/h.

U službenom priopćenju su naveli slijedeće : U subotu 12. siječnja 2019. godine na autocesti A1 u osobnom automobilu marke BMW njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 57 – godišnji državljanin RH utvrđena je brzina kretanja od 251 km/h na dijelu ceste gdje je ograničenje 130 km/h. Zapriječena novčana kazna u iznosu od 3.000 do 7.000 kn te tri negativna prekršajna boda kao posljedica osude.

E sad, ako (privremeno) maknemo sa strane cestovnog divljaka koji čak nema ni važeću vozačku dozvolu ispod videa na Youtubeu započeta je zanimljiva rasprava. Naime dobar dio gledatelja tvrdi da je snimka namještena te da se ovdje ni približno ne radi o 250 km/h već puno nižoj brzini. Osim činjenice da je kvaliteta videa dosta loša, većina komentara je usmjerena na sumnjivo “sporo” pretjecanje drugih vozila.

Uglavnom, divljak za volanom je dobio kaznu a vi prosudite sami da li se ovdje doista radi o 250 km/hMUP je objavio video iz presretača gdje jure za BMW- om koji po A1 vozi preko 250 km/h

Povratak na vrhpointer
Zatvori X