Pretraži
MotoGP: DesmoDovi ima novu crvenu igračku, a zove se Ducati Desmosedici GP20 !

MotoGP: DesmoDovi ima novu crvenu igračku, a zove se Ducati Desmosedici GP20 !

Objavljeno: 23/01/2020 / Autor: Petar Bondek / Hoće li i ova sezona biti obračun dva V4 motocikla? Copyright: Ducati Motor Holding SpA

MotoGP Ducati Desmosedici GP20 – Osmog ožujka na VN Katara Mission Winnow Ducati Team će krenuti u tutta forza napad na Marqueza upravo ovoj crvenoj munji – Desmosediciju GP20!


AD: “Zar opet štikle, Danilo?” DP: “Ne Frodo, samo ortopedski ulošci!” Copyright: Ducati Motor Holding SpA


Postavlja se samo jedno pitanje – da li će ovaj V4 metak iz Bologne prolaziti zavoje lakoćom kojom guta ravnice. Sve ostalo je nebitno. Izgleda sjajno, s malo oštrijim prednjim dijelom i naglašenim sponzorstvom Audija.

 

MotoGP Ducati Desmosedici GP20 – Što je novog pod crvenim oklopom?

Po tvrdnjama ljudi koji su ga radili vrlo malo je ostalo nepromijenjeno! Nova aerodinamika, dorađeni motor i (nadamo se ) nešto motiviraniji Dovi bi trebali češće izazvati Hondu s brojem 93. Posljednje tri godine Dovijeve pobjede su u opadanju, u 2019. je ubilježio samo dvije, uz devet podija, a treću mu je uvelike oteo baš Danilo u Mugellu. Upravo njemu se na cijelom gridu najviše trese sjedalo, a Jack Miller sve očitije promatra crveni Ducati s brojem 9.

 Naglašeniji aero-fastback i novi Akrapoviči su samo one odmah vidljive novosti Copyright: Ducati Motor Holding SpA


Koliko je zapravo brz GP20 ćemo najbolje vidjeti na stazi koja ima dvije velike ravnice i mnoštvo zavoja – Sepangu, na kojem se odvija  Official MotoGP Test između 07.-09. veljače.

 

Desmosedici GP20 u sezoni 2020. s 20 GP-a? Već zvuči pobjednički!

 

Ducati je probio led, dok ostatak ekipe čeka veljaču…Pogledaj galeriju

MotoGP Ducati Desmosedici GP20

Povratak na vrhpointer
Zatvori X