Pretraži
Mercedes E-klasa kabrio 2017 – vjetar joj pristaje

Mercedes E-klasa kabrio 2017 – vjetar joj pristaje

Objavljeno: 06/03/2017 / Autor: Vozim HR / Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz je odlučio zaokružiti portfolio svoje E-klase dodajući joj za 2017 i verziju Mercedes E-klasa kabrio 2017. I, naravno, ima sve što biste očekivali: najnovije Mercedesove sigurnosne i luksuzne značajke zamotane u vrhunski stil i prekrivene krovom kakav krasi S-klasu. Jedino iznenađenje jest da Mercedes nudi 4MATIC model.


2018 Mercedes-Benz E-Class Cabriole

Foto: Mercedes-Benz


Da, ako želite voziti kabriolet , sad za to možete izabrati E-klasu. To je prvi put da je Mercedes u ponudi E-klase ponudio kabriolet s 4MATIC pogonom na sve kotače, a moći ćete ga vidjeti sljedeći tjedan na sajmu u Ženevi.

4MATIC sustav funkcionira s poznatim Mercedesovim 3.0-litarskim V6 twin-turbo motorom s 329 KS, te uz automatski mjenjač s devet brzina, dok mu je maksimalna brzina 210 km/h.


2018 Mercedes-Benz E-Class Cabriole

Foto: Mercedes-Benz


Novi E-klasna kabriolet je za 12.7 cm dulji, 7.3 cm širi i 3.5 cm viši od prethodnog modela, zbog čega bi, kako tvrde iz Mercedesa, trebalo biti ugodnije putnicima na stražnjim sjedalima. Dolazi u paketu s LED unutarnjim svjetlima, kožom, i stražnjom parking kamerom, dok je popularno AIRSCARF grijanje opcionalno. Mekani krov se može otvoriti ili zatvoriti u svega 20 sekundi, pri brzini od skoro 50 km/h, a dostupan je u četiri boje.


2018 Mercedes-Benz E-Class Cabriole

Foto: Mercedes-Benz


Tijelo ovog kabrioleta E-klase stilom podsjeća na njegovu braću iz kupe i limuzinske linije, a dolazi s prilozima kao što su LED svjetla, istaknuta rešetka s Mercedesovom zvijezdom i dugom haubom. 18-inčne gume su standardne, dok možete birati i između AMG palete felgi.Inače, Mercedes obilježava 25. godišnjicu kabrioleta E-klase i s posebnim modelom koji uključuje specijalne značajke, 19-inčne kotače, designo unutarnje presvlake i “crveno na crvenoj” vanjsku shemu boja. Ovaj bi rođendanski model trebao podsjetiti na C300 CE-24 kabriolet koji je ugledao svjetlost dana u proljeće 1992. godine.


Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X