Pretraži
Max Verstappen priznao je da počinje gubiti povjerenje u Red Bull nakon trećeg odustajanja na Red Bull Ringu

Max Verstappen priznao je da počinje gubiti povjerenje u Red Bull nakon trećeg odustajanja na Red Bull Ringu

Objavljeno: 11/07/2017 / Autor: Vozim HR /

Max Verstappen priznao je da počinje gubiti povjerenje u Red Bull nakon trećeg odustajanja na Red Bull Ringu. Nizozemac je na startu austrijskog Grand Prixa imao problema s kvačilom, prije nego što je eliminiran u sudaru u prvom krugu.

No, suočavajući se sa zaredalim neprilikama sve manje vjeruje kako će biti prilike za dobre rezultate i uspješan završetak sezone.

Na pitanje kako se osjećao nakon utrke, Max Verstappen je rekao: “Zapravo sam bio prilično miran. Naravno, vrlo je razočaravajuće, što se dogodilo. Tako izgubite povjerenje. Ne samo u sebe, nego u sve o čemu razmišljate, posebice ako se to stalno događa.”

Upitan da razjasni u što to točno gubi povjerenje, rekao je: “Na cijelu situaciju u ovom trenutku” ,”Ovo se mora zaustaviti u nekom trenutku, znam da se uvijek trude raditi najbolje, ali neprestano nešto rade pa ne možete uvijek sve ispraviti, jer svaki put je nešto drugo.”

Sudar je nevažan

Iako je Verstappenova sudbina bila zapečaćena kada ga je Fernando Alonso pokupio nakon što je Španjolca pogodio Daniil Kvyat, Nizozemac misli kako bi ga ionako prije kraja izdalo kvačilo.

“Već sam imao problema s kvačilom na početku”, objasnio je. “Tijekom kruga zagrijavanja već sam primijetio da nešto nije u redu. Kad sam napustio grid, automobil se strahovito stresao, a to svakako nije dobro”

“Na samom startu čim sam krenuo kvačilo je počelo oscilirati, vibrirati, jednostavno nešto nije valjalo”

 

Ako vam na startu auto počne proklizavati onda je igra završena

Isprike

Max Verstappen je rekao kako su mu se šefovi tima Christian Horner i Helmut Marko ispričali zbog najnovijih problema, ali i priznali da riječi malo znače u ovakvoj situaciji.

“Mislim da nikada prije nisu doživjeli toliko propusta”, rekao je. “Mislim da se to obično događa maksimalno tijekom tri ili četiri utrke u sezoni.

“Što da kažem? “Oprostite”, nigdje ne mogu dobiti. Od Monaka sam postigao nula bodova.” –

zaključio je Verstappen.

Povratak na vrhpointer
Zatvori X