Pretraži
Marie Claire, poznati modni časopis je prozvao Tesla Model X “najluksuznijim električnim automobilom svih vremena”

Marie Claire, poznati modni časopis je prozvao Tesla Model X “najluksuznijim električnim automobilom svih vremena”

Objavljeno: 12/03/2018 / Autor: Vozim HR / Foto: Tesla

Tesla Model X je osvojio veći broj impresivnih nagrada i priznanja u posljednje vrijeme. No je li potpuno električni SUV stvarno poput nekog ultimativnog, nedostižnog jednoroga – futuristički obiteljski automobil za ljubitelje mode? Nedahl Stelio je pokušala odgovoriti na to pitanje kad je u poznatom modnom časopisu Marie Claire pisala o Tesla Modelu X.

Stelio je tako napisala: “Je li ovo najluksuzniji električni automobil svih vremena? Tesla Model X je predivan automobil za vožnju. On vozi glatko, tiho i, ne zaboravimo, brzo, no je li moguće da superbrzi automobil također funkcionira i kao obiteljski automobil, bez da se osjećate kao da ste u automobilu “za mame”? Da. Tako je”.


Tesla Model x


Nakon što je provela “jedan veličanstven, predivan tjedan” u Tesla Modelu X 100D, Stelio je opisala “luksuzna, mazna kožna sjedala, divovski multimedijski zaslon osjetljiv na dodir koji kontrolira sve značajke vozila, automatsko otvaranje vrata i ažuriranja softvera koja se automatski preuzimaju u sustavu, kao da je riječ o mobitelu. Ozbiljno, riječ je o vrlo pametnom automobilu kojeg bismo svi trebali voziti u 2018.”.

Što se tiče same vožnje, Stelio je napisala: “Osjećaj je kad da se vozite u oblaku. Glatko, tiho i prozračno. Iskreno, pravi je užitak voziti se cestom kao da ste u nekoj vrsti svemirske letjelice a ne cestovnom vozilu, te sam cijeli tjedan pronalazila izlike kako bih se vozila okolo”.


Tesla Model x


Sve u svemu, novinarka je istaknula da je cjelokupno iskustvo bilo futurističko i izuzetno luksuzno… “Zajedno sa zabavnim značajkama na multimedijskom ekranu, koje su natjerale automobil da zapleše na božićne pjesme (uz druge stvari), što je zabavan dodatak. Dobrodošli u automobil budućnosti!”


Pogledaj galeriju

Jedini nedostatak na kojeg je upozorila novinarka Marie Claire časopisa jest cijena Tesla Modela X, no osim toga je zaključila da se “nećete osjećati kao u obiteljskom vozilu, jer je toliko posebno, dok je istovremeno sjajan automobil za obitelji. Prostran i s nevjerojatnom tehnologijom. Teško mi je pronaći mu ikakvu manu, a dajem mu ocjenu devet od 10 samo zbog cijene”.

A na pitanje kako se Tesla Model X svidio njezinoj djeci, odgovorila je: “Moje cure su mu dale čistu desetku!”.


Povratak na vrhpointer
Zatvori X