Pretraži
Lucid Air i snježni drift na struju…i tata bi

Lucid Air i snježni drift na struju…i tata bi

Objavljeno: 16/02/2017 / Autor: Vozim HR / Foto: lucidmotors.com

Sedanov električni auto iz snova – Lucid Air, snage 1.000 ks, još je uvijek u ranim fazama testiranja u stvarnim uvjetima, no svejedno ga već mnoštvo obožavatelja električnih vozila uzbuđeno iščekuje.


Lucid Air

Foto: lucidmotors.com


Proizvođač je tako objavio video testiranja u zimskim uvjetima u Minnesoti.

Video pokazuje snimke nastale tijekom testiranja Lucidovog tima, čime su željeli provjeriti koliko su točne računalne simulacije nasuprot izvedbama na stvarnome snijegu, ledu i izmjenjivim uvjetima na cesti. Zanimljivo je da su temperature tijekom ovih vožnji padale i do -28 stupnjeva Celzijusa.

Svi koji često voze po snijegu, ako će biti iskreni, priznat će da žele postići maksimalne driftove, u Fast anf Furious stilu, bilo da idu u šoping ili putuju na posao. A upravo ono što vidimo na ovoj snimci, pokazuje da bi se mogla ostvariti želja spomenutih vozača na snijegu…Uz to što djeluje zabavno, ovo je istodobno i potpuno pod kontrolom (u rukama stručnjaka, jasno), što je u skladu s tvrdnjom Lucida da će Air biti vozilo za prave vozače. Dakle, ako inače i niste ljubitelj zimskih radosti, primite na znanje da biste, ako vam Lucide Air „upadne u oko“, mogli postati jedan od rijetkih koji s veseljem očekuje da snijeg „iznenadi“ zimske službe…


Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X