Pretraži
Ljeto na kotačima je ponovo IN. Odabrali smo 7 najboljih vozila za vaš mobilni godišnji odmor

Ljeto na kotačima je ponovo IN. Odabrali smo 7 najboljih vozila za vaš mobilni godišnji odmor

Objavljeno: 19/06/2018 / Autor: Vozim HR /

Godišnji odmor na kotačima : U svakome od nas čuči avanturist koji dobiva napadaje u sterilnoj hotelskoj sobi ili u svježe oličenom apartmanu s pogledom na susjedovu novu ilegalnu septičku jamu. Koje je najbolje sredstvo za adrenalinski bijeg od muka statičnog smještaja?

Mobilna sredstva za G.O. imaju taktičku prednost u fleksibilnosti – ukoliko Vam se smještaj/mjesto ne sviđa – traži dalje! Neka od njih su toliko atraktivna da destinacija postaje manje bitna stavka.

 

1.VW T6 CaliforniaLegendarni VW model nudi četiri spavaća mjesta, 4MOTION/DSG opciju i fantastično fleksibilno osmišljen prostor. Kompaktnost, dinamika i mogućnost izbora između dva međuosovinska razmaka i motora od 102 do 204 KS ga stavlja među favorite. Avanturistički Bullijev/Westfalia duh ovdje pije Red Bull i bavi se  sedmobojem!

Cijena: od 393.017,00 kn 

2.Unimog (U4023)/Bimobil EX 435Nezaustavljiv. Što reći na to?Uz pouzdan motor od 231 KS dobivate komfor za dvoje i najbolje sredstvo za savladavanje uspona, rijeka, stijenja, tajgi, ledenjaka, pješčanih dina i močvara. Ovo nije izbor za slabokrvne. Kuhinja, dnevni boravak/spavaonica i WC s tuš-kabinom na terenskoj šasiji s portalnim osovinama jamči spektakularan godišnji.

Cijena: cca 283.000,00 € 

3.Adria Twin T600 SPTU šest metara stane podosta toga. U Adrijinih šest metara stane sve što vam treba; kuhinja, dnevni boravak/bračni krevet, TV, ormari, WC, zatamnjena stakla, LED rasvjeta, krovni prozori i mnogo elemenata za korištenje. Maksimalna dinamičnost i iskoristivost prostora. Idealno rješenja za idealnu obiteljsku turneju obalom!

Cijena: 44.365,00 € 

4.Autohome Maggiolina Carbon FiberOva karbonska putovnica za slobodu je čudo. Lijepa silueta, lakoća karbonske konstrukcije i jednostavnost cijele krovne tende fasciniraju. Pruža komforan krevet na pristojnoj udaljenosti od tla, siguran zaklon, spremište za stvari i brzo sklapanje. Potreban vam je samo ispravan automobil s krovom. Dolazi u S i M dimenziji (130 cm x 210 cm i 145 cm x 210 cm, uz visinu od 92 cm)i teži između 46 i 49 kg. Ljestve su gratis.

Cijena: 4.749,00 € 

5.Dino TipoonNajkompaktniji vučeni smještaj za četvero! Ima krevet (190 x 120 cm), ozbiljan stol za četvero, kuhinju, kupaonicu, kemijski WC i spremišta, a izvlači se u vis i u širinu i osigurava uz pomoć daljinskog upravljača! Uz visinu od 190 cm i inteligentan razmještaj nudi zanimljivu alternativu skijašima, kamperima, surferima i planinarima. Dizajn zaslužuje sve pohvale – i poneku nagradu žirija!

Cijena:  24.600,00 € 

6.Airstream International 684 S IIDizajniran u EU, proizveden od aluminija u SAD-u, ovo je 6,8 metarska prikolica za koju bi Frank Griswald prodao vlastitu obitelj. Ima sve (od ozbiljnog WC-a i tuš kabine do luksuznog bračnog kreveta i plinskog štednjaka), i zaobljeni retro „diner“ dizajn (posluju od 1931.). Teži čak 2.190kg pa nije loše imati u pripremi neki američki V8.

Cijena: cca 60.000 € 

7.Fiat Ducato 4×4 ExpeditionIako je koncept pruža sjajan predložak za ultimativno G.O. vozilo za ovisnike o adrenalinu. Stalni pogon na sve kotače, povišen i ojačan ovjes, rotirajuća sjedala i mnogo polica za alat su sve ono što ovisnici o oktanskom adrenalinu traže, naravno – uz moćni 2,3 litreni MultiJet sa 150 KS. Nosači za rezervne gume su također prisutni.

Cijena: na upitPogledaj galeriju

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X