Pretraži
Legalni street race za tate i sinove; LEGO Challenger SRT Demon vs Dodge Charger R/T !

Legalni street race za tate i sinove; LEGO Challenger SRT Demon vs Dodge Charger R/T !

Objavljeno: 07/01/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo/Video: FCA Media US

Dodge i LEGO Grupa su najavili suradnju kroz multimedijsku merktinšku kampanju, koja je započela 30 sekundnom TV reklamom “Metamorphosis”. Navedeno uključuje novi LEGO® Speed Champions komplet koji sadrži 2018 Dodge Challenger SRT Demon i  1970 Dodge Charger R/T.

Savršen početak za buduće ovisnike o adrenalinu, decibelima i aromatičnim svojstvima spaljene gume! Da, klince treba upoznati sa nekim od najvećih civilizacijskih dostignuća poput V8 motora i kompresora dok grmljavinu predivnih oktanskih decibela nije zamijenilo dosadno zujanje elektromotora.Romantična vremena su iza nas, vremena kad su klinci raspoznavali zvukove motora kad su im roditelji dolazili s posla, a kućni lajavac je prvi dohvatio zvučni otisak u nadi da stiže i neka kost iz mesnice.

Uskoro nastupa „Sounds of silence“ era, kakvu Simon&Garfunkel nisu mogli ni sanjati. Recept i nije neka tajna; brini se o budućim kupcima dok su još mali i da – dopusti im da krše svoje muscle carove dok su još plastični! SRT Demon dolazi s dva seta kotača, autentičnim dizajneskim detaljima i dekorativnim naljepnicama (da, sve navedeno dobivate i uz metalni original u omjeru 1:1), a Charger R/T čak ima i odvojivi kompresor i alternativni poklopac motora.Što sve dolazi u setu? Tri figurice (vozač Demona, vozač R/T-a i sudac), SRT Demon ima cockpit, vjetrobransko staklo, kotače s pravim gumama (LEGO je ipak vodeći svjetski proizvođač automobilskih guma – skoro 400 milijuna godišnje!), dva seta felgi, stražnji spojler, dvostruki ispušni sustav plus naljke, a Charger ima također mini cockpit, odvojivo staklo, kotače, spomenuti kompresor, svjetlosne elemente i naljke.

Da, poprilično smo sigurno da će ovaj set uskoro stići i do nas, pa budite u pripravnosti!Pogledaj galeriju

LEGO Challenger SRT Demon vs Dodge Charger R/T

Povratak na vrhpointer
Zatvori X