Pretraži
Kraljevsko vjenčanje godine: MINI pripremio unikatni primjerak u čast velike prigode

Kraljevsko vjenčanje godine: MINI pripremio unikatni primjerak u čast velike prigode

Objavljeno: 16/05/2018 / Autor: Vozim HR / Foto: Press BMW Group

Kraljevsko vjenčanje: Znam što ste prvo pomislili, ali princ Harry i Meghan Markle će za sam svečani čin vjerojatno koristiti neku od limuzina kraljevske obitelji. MINI je tu kao unikatna porculanska šalica s njihovim likovima koja će se licitirati u humanitarne svrhe.

MINI je pripremio unikatan gadget taman prije magičnog vikenda kraljevske obitelji! U čast gala-eventa godine je odlučio obilježiti i svojih 60 godina povijesti , te će obilježiti vjenčanje ovim posebnim darom u humanitarne svrhe.

MINI Design  je za ovaj unikat pripremio posebne krovne grafike i 3D printane personalizirane detalje interijera i eksterijera s posebnim uzorcima.Nosi mu se bijela boja

Unikatni MINI je obučen u Crystal White frak sa srebrno-plavim trakama sa strane. Tu ima i nešto slavljeničkog kroma, stražnja svjetla su u Union Jack dizajnu a i sami naplatci su ukrašeni tamno plavim tonom. Ručno nanešene krovne grafike u nekoliko slojeva spajaju elemente nacionalnih zastava princa Harryja i Meghan Markle – Union Jack i Stars & Stripes. Svadbenih elemenata ima svugdje  – M (SRCE)H pločica na bočnim pokazivačima smjera, projekcija “Just Married” na podlogu pri otvaranju vrata, „MINI LOVES YOU“ pločica na pragu, LOVE ušiveno u oblake na sjenilima…da, ovo je najromantičniji MINI ikad, te inspiracija za mnoge buduće zahtjevne mladenke koje uvijek preferiraju unikatna rješenja za njihov NAJVEĆI dan. A tko ima hrabrosti da im kaže NE?


Pogledaj galeriju

 

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X