Pretraži
Kao što znate, F1 prijelazni rok se bliži i izgleda da je Mercedes bacio oko (ili oba) na Daniel Ricciarda?

Kao što znate, F1 prijelazni rok se bliži i izgleda da je Mercedes bacio oko (ili oba) na Daniel Ricciarda?

Objavljeno: 19/05/2018 / Autor: Vozim HR / Foto: Red Bull Content Pool, Media Ferrari

Mad Max je već potpisao za Red Bull, Daniel Ricciardo se osjeća zanemarenim među “Bikovima”; da li bi mjesto u Mercedesu ili Ferrariju ispralo gorak okus izdaje?

Tijekom ovotjednih testiranja u Barceloni Toto Wolff je izjavio da je „samo lojalan svim njihovim vozačima: Lewisu, Valtteriju i Mercedesovom pomlatku i da oni dolaze prvi. Ukoliko bi gledali na druge, Daniel je definitivno među njima.“ Australski mediji su eksplodirali, takva drama je nezapamćena od 1980. i slučaja „A dingo took my baby“ i procesa protiv Lindy Chamberlain-Creighton.

Obojici Mercedesovih vozača ugovor ističe krajem 2018., baš kao i Kimiju, a tko ugrabi Ricciarda može se potapšati po leđima. Najava srebrne budućnosti je možda Danielova prošlotjedna izjava da „bi uživao voziti s Lewisom u istoj momčadi“. To najviše veseli Charlesa Leclerca, jer Ferrari već ima po njemu napravljeno sjedalo od testa u Hungaroringu 2017., ali tu je i Antonio Giovinazzi, koji je na prejučerašnjem testu u Montmelòu odradio 148 krugova.

Red Bull je ovaj tjedan već isprobao Jakea Dennisa koji je u RB14 odvozio 75 krugova, a tu su i Gasly i Hartley iz Toro Rossa… Živi bili…Biti će uzbudljivoPogledaj galeriju

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X