Pretraži
Kako iz običnog Panigalea V4 napraviti MotoGP replicu? Pitajte Motomillion!

Kako iz običnog Panigalea V4 napraviti MotoGP replicu? Pitajte Motomillion!

Objavljeno: 05/02/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo: Motomillion

Prvo osnovna pitanja? Tko/što je Motomillion? Radi se o online moto-boutiqeu. Da, vi pročitate nešto o karbonskim felgama, titanskim spuljama, rezervnom oklopu za Grobnik, bubble pleksiju…oni to imaju i spremni su za zamatanje pošiljke.

Zovi, zovi čovika! Svaki zgodni detalj viđen na MotoGP/WSBK pilama koji ima veze sa vizualnim stylingom (osim Akrapoviča), su tu, a najpopularniji R modeli imaju i ponuđene kolekcije dijelova (od Aprilije RSV4 RR do Yamahe R6).

Da , smatrajte to on-line slastičarnom za (ne)odrasle klince s motorima. No, današnji izložak je poseban – Motomillion je s nama podijelio sve ljepote spimpanog Panigaela V4 taman prije isporuke kupcu koji se baš i nije naspavao nekoliko dana prije preuzimanja. Ono što je očito je da je ovo najjednostavniji način da svima u kvartu objasnite da ste najveći DesmoDovi fan u zemlji.Vinil? Ne spominjite tu ružnu riječ – kompletan oklop je lakiran od strane top secret profija, BST kotači su naravno karbonski (kao i većina  dijelova)…da ne duljim, provjerite stanje na svim svojim i ženinim karticama(familija, frendovi, nemarni pravi vlasnici kartica – sve je prihvatljivo), uzmite blokić i počnite zapisivati.

Dečki iz Motomilliona su vrlo praktični – dijelove možete naručiti sami pa šarafiti doma, ili možete dogovoriti projekt s ukupnim budžetom i samo pokupiti Vašu jurilicu iz snova. Za one koji nemaju previše vremena za slaganje najunikatnije pile u gradu/zemlji preporučujem opciju B.

Šansa da netko složi iole slični projekt je naravno One in a (Moto)million! Uz web tu je i blog sa zanimljivim temama (npr. „na što niste računali pri smanjenju težine“) i sl. Bez brige, ovo nije plaćeni oglas – titanski Akrapovič na mom ZX-10R-u je zapravo iznenadni dar od moje tete iz Sydneya! Sve je transparentno – poput nabavke F-16-ica…
Pogledaj galeriju

Ducati Panigale V4S MotoGP by Motomillion

Povratak na vrhpointer
Zatvori X