Pretraži
Jeste li već vidjeli ovaj video gdje revni policajac elektrošokerom disciplinira nesavjesnu vozačicu ? Btw, žena ima 65 godina

Jeste li već vidjeli ovaj video gdje revni policajac elektrošokerom disciplinira nesavjesnu vozačicu ? Btw, žena ima 65 godina

Objavljeno: 07/08/2019 / Autor: Mihael / Foto: Screenshot

Kuda ide ovaj svijet? Što reći? Jesmo li doista došli do toga da elektrošokerom gađamo žene u trećoj životnoj dobi? Jesu li pred zakonom baš svi jednaki? Je li policijska patrola pravo mjesto za prosvjedovanje i pobunu protiv provođenja slova zakona?

Sva ova i još brojna druga pitanja nam prolaze glavom kada gledamo video uradak u prilogu. Gospođa u trećoj životnoj dobi, Debra Hamil biva oborena na zemlju i  pogođena elektrošokerom poput okorjelog kriminalca. Sve je počelo sa zaustavljanjem gospođe Hamil zbog razbijeng stražnjeg svjetla na njenom automobilu.

Policajac čija sigurnosna kamera na prsima snima cijelu situaciju, napisao joj je kaznu od 80 dolara za razbijeno svjetlo te od nje traži da kaznu potpiše kako bi bila valjana. Debra jedi za volanom svog automobila i negoduje zbog toga što joj policajac želi naplatiti kaznu za nešto što ona može jednostavno popraviti.


Elektrošoker žena

Elektrošoker žena

Elektrošoker žena


Neki će reći da je Debra Hamil zamijenila policajca s autoelektričarom koji popravlja razbijena svjetla. Dužnost policajca je da joj skrene pozornost na razbijeno svjetlo s kojim ne smije voziti  te joj u skladu sa zakonom napiše i novčanu kaznu. Kada ju je policajac zaustavio, bilo je kasno više govoriti da će svjetlo popraviti jer je već u prekršaju.

Nakon kraće rasprave, koju nipošto ne preporučamo s policijom, pogotovo američkom, te Debrinog odbijanja novčane kazne, policajac očito nije imao druge nego da posegne za instrumentom uhićenja. Njegove i dalje smirene i korektne upute, Debra je odbila uz par pogrdnih riječi te se odvezla dalje.

Policajac se daje u potjeru, a nakon nekoliko minuta Debra Hamil se sama zaustavlja. Policajac prilazi automobilu ovaj put sa pištoljem u rukama. Uspijeva ju savladati i izvući iz automobila, dok ga ona pokušava udariti. Naposljetku, policajac poseže za elektrošokerom kojim pogađa 65-godišnjakinju na tlu.

Tek nakon toga joj uspijeva staviti lisice na ruke i posjesti ju na stražnje sjedalo patrolnog automobila. Pozvao je i hitnu pomoć ukoliko bi ženi trebala medicinska skrb nakon ovog grubo izvedenog uhićenja koje se u potpunosti moglo izbjeći. Koliko god nam grubo izgledalo postupnje policajca, ono je maksimalno korektno s obzirom na situaciju u koju se dovela Debra svojim pomalo naivnim ponašanjem.


Pogledaj galeriju


Elektrošoker žena

Povratak na vrhpointer
Zatvori X