Pretraži
James Bond od vožnje silnih Aston Martina stvarno “Nema vremena za umiranje” !

James Bond od vožnje silnih Aston Martina stvarno “Nema vremena za umiranje” !

Objavljeno: 08/10/2019 / Autor: Petar Bondek / Foto: Media Aston Martin, @Splashnews.com World Rights

James Bond No time to die : Cijela priča oko Prokletog tajnog agenta se uvijek svodi na tri stavke; inteligentnog zlikovca, usputni seks i kršenje kolekcionarskih automobila. I tako 25 puta…

 

@Splashnews.com World Rights

Kod Bonda su obično uvijek tri nove stvari – Omega, sunčane naočale i Aston Martin, a izgleda da će ta tradicija zaživjeti i u 25-ici simpatičnog naziva.

 

James i DB5 zaljubljeni par…

James nas već 50 godina uveseljava svojim ležernim odnosom prema poslu i trošenjem milijuna funti poreznih obveznika, koje vjerojatno spiska na lijekove za spolno prenosive bolesti, kocku, flastere i single malt whiskeye koje tamani za sva tri dnevna obroka.

Takvog lika ne bi preporučio ni frendu na baušteli ni da mi sam pripiti 007 prisloni taj fini primjerak najbolje njemačke mehanike (Walther PPK) na panikom oznojeno čelo.

No u jednom polju briljira – izboru automobila! James Bond je vozio najzanimljivije automobile u posljednjih pola stoljeća – od DB5 u Goldfingeru, Lotusa Esprita S1 u Špijunu koji me…, Aston Martina V8 Vantage u The Living Daylights, Australac George Lazenby je uživao u kabrio Mercuryju Cougaru XR7  U službi njenog Veličanstva , a Pierce je dozvolio da Z8 s motorom iz M5 završi kao doslovno polovan automobil.

Moj osobni 007 favorit? Toyota 2000 GT kabrio iz Samo dvaput se živi…ali nažalost se naslov nije odnosio na Toyotu…

U “No Time to Die” kao sporedni glumci su najavljeni:

 

Aston Martin DB5

 

Aston Martin Vantage V8 (Series II)

 

 Aston Martin DBS Superleggera

 

Aston Martin Valhalla

 

 

 

 

 

Slobodno očekujte još pokoji motocikl, stari Land Rover i naravno – novi Defender od kojeg se očekuje direktni obračun sa zlikovcima, koje ovaj put predvodi fenomenalni Rami Malek. O njegovom voznom parku još nemamo nikakve informacije…

 

Pogledaj galeriju

James Bond No time to die

Povratak na vrhpointer
Zatvori X