Pretraži
James Bond – No Time To Die : Daniel Craig će posljednji put kao James Bond žariti i paliti u filmu

James Bond – No Time To Die : Daniel Craig će posljednji put kao James Bond žariti i paliti u filmu

Objavljeno: 06/12/2019 / Autor: Mihael / Foto: Screenshot

James Bond – No Time To Die : Novi Bondov film možemo očekivati na velikim platnima u proljeće sljedeće godine, točnije u travnju. Do tada se moramo zadovoljiti trailerom u kojem se nazire sav kaos od kojeg Daniel Craig posljednji put spašava svijet. Naslov filma je prepoznatljiv „bondovski“ – No Time To Die. Ono što većini nas prvo upada u oči i budi uspomene jest klasični Bondov automobil, Aston Martin DB5.

U svojoj osuvremenjenoj izvedbi DB5 dobiva smrtonosne „farove“. Srećom, ne radi se o štedljivim žaruljama punjenima živom nego onak bondovski, na pritisak gumba, prednja svjetla se povlače a na njihova mjesta izlaze strojnice. I to ne bilo kakve, nego tzv. „minigunove“, električno pogonjene strojnice sa po šest cijevi i fantastičnom brzinom paljbe.

  

Sudeći prema traileru, James Bond osim što nema vremena umrijeti u novom filmu, niti na trenutak ne staje s akcijom kada jednom krene. Sažetak radnje filma ide otprilike ovako – Bond je u mirovini i uživa u mirnome životu na Jamajci. Njegov mir i tišina ubrzo bivaju narušeni osobnim angažmanom koji od njega traži stari prijatelj i kolega Felix Leiter iz CIA-e. Naoko jednostavna misija za Bonda, spašavanje otetog znanstvenika pretvara se misterioznu i opasnu zagonetku iza koje stoji moćni zločinac naoružan smrtonosnom tehnologijom.


James Bond - No Time To Die

novi film Jamesa Bonda

novi film Jamesa Bonda


 

James Bond – No Time To Die

Ulogu antagonista, zlog Safina, igra upečatljivi i karizmatični Rami Malek. Bondovi vjerni suputnici, osim Walthera PPK, uvijek su bili automobili. U posljednjem filmu po svemu sudeći ćemo Astoina Martina ali i Land Rovra koje je Bond već imao prilike vozizi i prije. Prethodno iskustvo za Bonda će sada biti prilično novo i drugačije jer će mu kroz ruke proći novi Land Rover Defender.

 

Bogat vozni park se odražava i u budžetu kojim autori filma raspolažu. Govori se da posljednji Bond u nizu raspolaže sa 250 milijuna dolara budžeta, Time će biti najskuplji Bondov filsmski spektakl do sada.


Pogledaj galeriju


James Bond – No Time To Die

Povratak na vrhpointer
Zatvori X