Pretraži
HPE GOLIATH 6×6 : Zasigurno se pitate kome treba ovakav pick-up ?

HPE GOLIATH 6×6 : Zasigurno se pitate kome treba ovakav pick-up ?

Objavljeno: 18/07/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo: HPE

HPE GOLIATH 6×6 : Kako pretvoriti skoro obični 2019 Chevy Silverado Trail Boss u crnu 6×6 sijačicu straha i osupnutosti? Pitajte Johna Hennesseya!

HPE GOLIATH 6x6

Odmah u glavu, pucamo s boka – Cijena je 375.000$, što uključuje i donora (Chevrolet Silverado), tuning i 6×6 konverziju. Da, pošto se ovaj Golijat više specijalizirao za radne zadatke a manje za jurnjavu na 402 m, dobio je Hennessey 20-inčne naplatke, LED-ice, rollbar, BFG 37-inčne off-road gume, posebno skrojeni teretni prostor, ponešto vinila i motor od 450 KS.

HPE GOLIATH 6x6

 

HPE GOLIATH 6×6 : La Tomatina a la Wisconsin!

Bez brige, dobri stari John će Vam uz izdašnu nadoplatu rado utefteriti neki V8 s 1.000 KS, ali stvarno nije potrebno – Goliath je dovoljno impresivan i ovakav kakav je. Nama Europljanima ovakvi Golijati baš i nisu jasni, ali posljednjih godina je 6×6 niša postala Überpopularna, od AMG-a G63 6×6 nadalje…

HPE GOLIATH 6x6

Nema tu previše filozofije – veliko i moćno vozilo  je uvijek refleksija velikog i moćnog vlasnika, ili bar tako razmišljaju vlasnici vozila dužih od pet metara i težih od tri tone.

 

Da, meni je moj T-72 B3 već pomalo dosadio, iako ima 1.150 KS i autonomiju od solidnih 500 km!

 

Jedino me muči montaža nosača za bicikl, a THULE mi nije odgovorio na mail…Bed…

Zasigurno se pitate kome treba ovakav pick-up, no sve će Vam biti jasnije kroz nekoliko sekundi – treba baš  Bobu Berrardu,  vlasniku najveće farme rajčica u Wisconsinu. Da li kao pričuvno vozilo u fazi branja ili čisto za neku privatnu La Tomatinu izvan Buñola, nije nas briga – on ga je platio pa nek’ mu on i pronađe svrhu! Iako, ne bi me iznenadilo da Goliath nađe neku od sporednih uloga u Schnell&Scharff franšizi…

 

Pogledaj galeriju

HPE GOLIATH 6×6

Povratak na vrhpointer
Zatvori X