Pretraži
GREYP BIKES: Bicikl Mate Rimca osvojio je prestižnu EUROBIKE AWARD 2019.!

GREYP BIKES: Bicikl Mate Rimca osvojio je prestižnu EUROBIKE AWARD 2019.!

Objavljeno: 06/09/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo: Greyp Bikes

Osim što je ovaj tjedan vrlo zaposlen s novim dealerom u V. Britaniji i crash testovima, Mate Rimac ratuje na još dvije fronte – s biciklima!

IFA Berlin je ključni sajam elektronike i prateće opreme u Europi, a osim predstavljanja novog Huaweia, Sonyja, Nokie i ostalih tu je i štand Deutsche Telekoma, na kojemu se šepuri Greyp G6.2 Expert FS. Zajedničko izlaganje je naravno logično, pošto je T-Com sastavni dio priče o Greypu od samog početka.

 

G6.2 odmah oteo zlato!

EUROBIKE je naravno najbitniji sajam ovom mjeseca, a i tamo Greyp Bikes nudi nešto novo – G6X, znatno radikalniju verziju G6 serije, čiji je član (G6.2 EXPERT FS eMTB) osvojio elitnu nagradu za najbolji bicikl sajma “EUROBIKE AWARD”, izabran među 400 proizvoda od strane 63 proizvođača! G6.2 je osvojio “zlato” zbog svoje inovativnosti, kvalitete i inženjerske pozadine priče – a što nudi ekstremni G6X?

Pa, ukratko sve ono zbog čega je prvi eMTB kojeg bi volio imati u garaži uz svog vjernog Furia – karbonske kotače, Öhlinsovu vilicu i stražnji shock, Magurina sidra i wireless tehnologiju! Kao što možete primjetiti – sve navedeno izgleda perfektno u cjelini!

Naravno da titula “EUROBIKE”-a sjajno izgleda na reklamama, a s druge strane – nagrada je itekako zaslužena! Stalna povezanost Deutsche Telekom eSIM tehnologijom otvara nova poglavlja, uz senzore koji bilježe ogromnu količinu podataka zaprimljenih tijekom vožnje ili odmora. Daljinsko upravljanje i dijeljenje sadržaja je zapravo bešavno spajanje bicikliranja i digitalnih tehnologija, koje još više naglašava užitak u vožnji. Kad bi se to dalo prenijeti na četiri kotača…

 

Pogledaj galeriju

Greyp Bikes

Povratak na vrhpointer
Zatvori X