Pretraži
Godinama se svađali oko parking mjesta pa susjedu obložio auto građevinskom skelom

Godinama se svađali oko parking mjesta pa susjedu obložio auto građevinskom skelom

Objavljeno: 27/07/2020 / Autor: Tin / Foto: Twitter

Susjedu obložio auto građevinskom skelom – Policija relativno često intervenira zbog sukoba između susjeda. Najčešće to budu svađe oko ponekih sitnica poput prevelike buke, sumnje da je netko od susjeda nešto ukrao ili pak određenog dijela zemljišta. No engleska policija je nedavno imala intervenciju kakvu vjerojatno nikad nitko nije imao.

Naime, dva susjeda u malom gradiću Haywards Heath su se godinama prepirali oko jednog parkirnog mjesta. Vjerojatno je to bilo jedino parkirno mjesto u blizini njihovih kuća te se nisu nikako mogli dogovoriti kako ga dijeliti pa je jedan od susjeda odlučio napraviti korak dalje.

Susjedu obložio auto građevinskom skelom

Lokalni mediji pišu da kada je jedan susjed parkirao vlastiti Volkswagen Passat na to parkirno mjesto, drugi ga je odlučio neugodno iznenaditi. Dok vlasnik automobila nije gledao, taj drugi susjed je obložio cijeli automobil građevinskom skelom kako se njegov „protivnik“ ne bi mogao niti pomaknuti.Nikome nije pretjerano jasno kako je zlobni susjed stigao okružiti automobil skelom u tako kratkom roku, ali mediji navode da su svi ostali šokirani. „U 20 godina služenja u policiji, izlazio sam na brojna smirivanja sukoba između susjeda ili oko parkirnih mjesta, ali nikad nisam vidio nešto poput ovoga u Haywards Heathu“, napisao je lokalni policijski inspektor na Twitteru.

Nažalost, nije poznato kakvu je kaznu dobio navedeni susjed te jesu li razmirice konačno završile, ali intervencijom policije vjerojatno je da bi se mogao voditi postupak protiv istoga. Jedno je svakako jasno, drugi susjed se morao poprilično namučiti da bi konačno oslobodio vlastiti automobil.Britanska policija navodi da su u ovakvim razmiricama najčešći slučajevi grebanja automobila ključevima, ispuštanja guma ili jednostavnog zagrađivanja automobila. Ističu da je 2017. godine bio relativno sličan slučaj kad je jedan čovjek zašarao susjedov automobil grafitima kako bi mu se osvetio za neku raspravu.

No u većini tih slučajeva moguće je napraviti kaznenu prijavu zbog uništavanja tuđe imovine ili nepravilnog parkiranja kako bi se drugi automobil zagradio, ali u ovom slučaju je to poprilično teško. Nijedan automobil nije bio nepravilno parkiran niti oštećen pa se pretpostavlja da će može napisati kazna samo za ometanje javnog reda i mira.


Pogledaj galeriju


Susjedu obložio auto građevinskom skelom

Povratak na vrhpointer
Zatvori X