Pretraži
Fernando Alonso i McLaren okončali suradnju nakon Indy 500 debakla?

Fernando Alonso i McLaren okončali suradnju nakon Indy 500 debakla?

Objavljeno: 09/07/2019 / Autor: Petar Bondek / @McLaren Media Centre

Fernando je čovjek koji drži do sebe, pa je navodno raskinuo sve odnose s momčadi koja mu je dvaput uništila život!

 

 

Svi smo čekali burnu reakciju Fernanda Alonsa nakon užasnog Indyja 500 26. svibnja, no vjerojatno je jadni Nando tek sad izašao iz stanja šoka. Sve je krivo krenulo još 2007., kad je po prvi puta došao u ukletu momčad iz Wokinga, gdje ga je dočekao rookie zvan Lewis, s kojim je vodio interni rat da bi nakraju titulu oteo Iceman za Ferrari.

 

Kra(l)j loših odluka

Povratak iz Ferrarija u McLaren Hondu je bio početak kraja – 2014. je potpisao svoj posljednji katastrofalni ugovor u F1, iako je čak imao i klauzulu o povratku ukoliko se bolid pokaže kompetitivnim ove godine.

 

Nakraju, momčad (osrednji Carlin, a ne vrhunski Andretti ovaj put) ga je dočekala nespremna u Indianapolisu, apsolutno sve je ispalo krivo posloženo, pa se jedan od favorita za pobjedu nije uspio ni kvalificirati.

Najbolje od svega – i McLarenov CEO Zak Brown i sam Alonso na Twitteru negiraju bilo kakav raskid odnosa! Tko je tu lud?

Dapače, Alonso se čudi što nije prvi travanj…Da li je ovo stvarno patka o vozaču kojeg svi novinari svijeta ne mogu prežaliti ili tihi način oproštaja od F1 ne znamo. Ono što znamo je da je Alonso u planovima Toyote za Saudi Dakar 2020 , a ni Norris ni Sainz ne trebaju njegovu pomoć. Da, nažalost živimo u nepoštenom svijetu gdje u F1 vozi jedan Lance Stroll, a Alonso se zabavlja skačući među dinama i promovirajući svoj modni oznak…

Pogledaj galeriju

Fernando Alonso i McLaren okončali suradnju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X