Pretraži
FACE OFF; Ovo je lice novog Hyundaija i30 – ostatak tijela ćemo vidjeti u Ženevi!

FACE OFF; Ovo je lice novog Hyundaija i30 – ostatak tijela ćemo vidjeti u Ženevi!

Objavljeno: 12/02/2020 / Autor: Petar Bondek / Nice face...what about the legs? © Copyright Newspress Ltd

Novi Hyundai i30 – Teaser? Budimo precizni – ovo je 1/8 teasera! No ono što vidimo nam se nedvojbeno sviđa!

Naravno da se više radi o redizajnu nego o potpuno novom i30, no kad je već riječ o automobilu koji je uspio oduševiti i najveće Hyundai-skeptike, svaka vijest je bitna.


Dinamika i pritajena agresivnost nastavljaju tamo gdje je stao N model… © Copyright Newspress Ltd


Kao prvo očigledno je jedno – u ponudi će biti prikazani N Line model, baš kao što na velikim štampanim i malim pisanim slovima već odavno zarađuju BMW, Mercedes-Benz i Audi. Ljudi danas ne poklanjaju previše pažnje detaljima, jer im je bitno samo slovo s najvećim fontom. Tu se ne smije kriviti auto-industriju, oni samo iskorištavaju naše slabe karakterne točke i manjak koncentracije- baš kao i svi drugi koji žele zaraditi.

 

Novi Hyundai i30 – Update globalnog blockbustera

Nije pretjerivanje kada kažemo da je i30 globalni hit kojeg nitko nije očekivao, o njegovoj N verziji da ne pričam – i sam aktualni svjetski WRC prvak je morao uskočiti u njega! Koliko vidimo redizajnirani su branici i LED-ice s dnevnim svjetlima u V-dizajnu, novi je dizajn mreže,a ova priča sprijeda se ponavlja i straga – branik, svjetla plus novi naplatci u 16, 17 i 18 colnim izvedbama. Iznutra su promijenjeni instrumenti i sam interijer, a nov je i  10,25 inčni zaslon.

 Recept je očit: ušminkati bestseller prije nego pokaže prve znakove starenja!Pogledaj galeriju

Novi Hyundai i30

Povratak na vrhpointer
Zatvori X