Pretraži
F2: JUAN MANUEL CORREA je odbio opciju amputacije desnog stopala prije jučerašnje operacije u Londonu!

F2: JUAN MANUEL CORREA je odbio opciju amputacije desnog stopala prije jučerašnje operacije u Londonu!

Objavljeno: 30/09/2019 / Autor: Petar Bondek / © 2019 Sebastiaan Rozendaal / Dutch Photo Agency

Ružni repovi tragične nezgode Antoinea Huberta u F2 utrci na Spa Francorchamps se još uvijek vuku…

@2019 Sebastiaan Rozendaal / Dutch Photo Agency

Nakon što je probuđen iz kome prije nekoliko dana stanje 19-godišnjeg Ekvadorca s američkom putovnicom Juana Manuela Correae se lagano stabiliziralo. Prošli tjedan je prebačen u londonsku bolnicu gdje će imati nekoliko ortopedskih operacija, nakon što se stanje s njegovim oštećenim plućima znatno poboljšalo. Bivši najbolji američki kartingaš (2013.) sa svojih 184 cm spada među najviše na gridu, što mu definitivno nije pomoglo u Belgiji.

 

 

Britanski doktori su impresionirani brzinom Correinog oporavka, a poprilično su optimistični nakon jučerašnje poludnevne operacije, koja je trebala spasiti smrskano stopalo, tibiju i gležanj

Juanu Manuelu je predočena mogućnost rekonstruktivne amputacije spomenutog desnog stopala, ali je južnoamerička fighterska krv odmah proradila u ovom supertalentiranom klincu, te je tu opciju odmah odbio. Vozač Sauber Junior Team by Charouz Racing Systema i službeni razvojni vozač Alfa Romeo Racing Formula 1 Teama se spominjao kao zamjena za Kimija 2021., no to još uvijek nije isključeno.

Jučer je u Sočiju došlo do nove gadne nezgode u F2, ali su srećom  Nobuharu Matsushita i Nikita Mazepin prošli bez ozljeda. Očigledno su vodene puzzle-ograde odlično ublažile udarce…Nadamo se da još mnogo vremena nećemo morati pisati o NIKAKVIM sportskim nezgodama…i da se fokusiramo isključivo na zbivanja na stazi. Bolnice nisu ni upola toliko zanimljive.

#StayStrongJM

Pogledaj galeriju

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X