Pretraži
F1: Max Verstappen je produžio ugovor s Red Bullom Racingom do kraja 2023. g!

F1: Max Verstappen je produžio ugovor s Red Bullom Racingom do kraja 2023. g!

Objavljeno: 07/01/2020 / Autor: Petar Bondek / Max vjeruje Hondi! Copyright; Getty Images /Red Bull Content Pool

Max Verstappen je produžio ugovor s Red Bullom Racingom – Dva tjedna nakon dugoročnog potpisa Charlesa Leclerca za Ferrari, dogodio se i pomalo neočekivani produžetak ugovora Maxa Verstappena. Zapravo, bio je neočekivan sve do priče Tote Wolffa o istupanju Mercedesa iz F1…

Max je bio prva osoba koja je nazvala Totu Wolffa čim je Lewis obznanio sklonost Ferrariju. Eddie Jordan je lansirao senzacionalnu vijest da i Toto i Lewis prelaze u Ferrari, no jučer je sve zakuhao sam Toto…i to na veliko! Naime, riječ je o velikom pitanju da li će na gridu 2021. uopće biti srebrnih bolida! Toto je u potpunosti u pravu kada tvrdi da je još uvijek previše nepoznanica oko 2021. a vrlo malo vremena za nikad skuplje preinake. Liberty Media nije dovoljno kristalizirala pravilnik, što je noćna mora za momčadi i njihove krhke budžete.

 

Max Verstappen je produžio ugovor s Red Bullom Racingom – Odiseja 2021;  Lov na mlade, talentirane  i gladne

Oni koji nemaju probleme s budžetom love najveće vozačke zvjerke – a dvije najmlađe su upravo potpisale dugoročne ugovore! Charles i Max će uz Russella, Albona, Norrisa nositi F1 slijedećih deset godina, pa nije čudo da su oba “podebljali” ugovore. Cijela nesigurnost oko Mercedesa/Hamiltona/Wolffa i sigurne stvari u Ferrariju (odlazak Vettela i vjerojatan dolazak Ricciarda) za 2021. su razriješile dilemu za Maxa.


Max ima sve kvalitete koje treba da postane višestruki svjetski prvak. Nažalost, ima i top-gunovsku sklonost da mu “ego ispisuje čekove koje mu bolid ne može unovčiti” Copyright:  Charles Coates/Getty Images Red Bull Content Pool


S Red Bullom je od 2016., a Austrija, Meksiko i Brazil su potvrdili svu raskoš njegovog talenta. U Red Bullu ima svu kreativnu slobodu, debeli ugovor i mogućnost bacanja nevjerojatnih optužbi, kleveta i vječnog optuživanja “nekog drugog”  za sve loše što mu se dogodi tijekom utrke. Iako više nije klinac i dalje radi početničke greške (npr. u Spa ili u Meksiku) koje će morati izbjeći ukoliko se želi boriti za naslov 2020.

  

Bit će gusto – pogotovo za Maxa, jer Alex Albon nije ništa sporiji od njega, a skoro je teoretski nemoguće da Ferrari ponovi katastrofalnu sezonu sa svim mogućim tehnološkim i taktičkim felerima.

 

Ukoliko Max ozbiljno želi skinuti Lewisovu krunu prvo mora postati svjestan – njezine težine!Pogledaj galeriju

Max Verstappen je produžio ugovor s Red Bullom Racingom

Povratak na vrhpointer
Zatvori X