Pretraži
Dobar posao za policiju! Kamere za brzinu zarađuju 6,500 Eura po satu !!!

Dobar posao za policiju! Kamere za brzinu zarađuju 6,500 Eura po satu !!!

Objavljeno: 14/11/2019 / Autor: Mihael / Foto: motorpasion.com

Izgleda da i jug starog kontinenta može biti odlično mjesto za pronaći dobro plaćen posao u Europi. Kamere za brzinu u glavnom gradu Španjolske po satu zarađuju 6,500 Eura. Još da nam je samo saznati koje se kvalifikacije i radno iskustvo traže da bismo se mogli prijaviti kao kamera za brzinu u Madridu.

Nemojte se još pakirati, malo se šalimo. Istina je da je internetom prohujala vijest kako u španjolskoj metropoli, Madridu, prometne kamere koje nadziru prije svega brzinu svakog sata „ubace“ u proračun 6,500 Eura. To je cifra koju ostvare sve kamere u Madridu, gradu sa otprilike 3.2 milijuna stanovnika.U prvih šest mjeseci ove godine u Madridu je zabilježeno i izdano nevjerojatnih 252,625 prometnih kazni koje su snimile kamere za mjerenje brzine. Pretvorimo li to u Eura, dolazimo do brojke od 28.3 milijuna Eura u prvih šest mjeseci. Unatoč brojnim kamerama, ove godine je u spomenutom razdoblju zabilježeno 4.6% kazni više nego li prethodne 2018. godine.


Kamere za brzinu u Madridu

Kamere za brzinu u Madridu

Kamere za brzinu u Madridu


Preračunamo li ovu polugodišnju zaradu u cijenu po satu, možemo vidjeti zašto se isplati stavljati prometne kamere za mjerenje brzine u gusto naseljenoj Metropoli. Uz osnovnu matematiku, dolazimo do cifre od 6,554 Eura po satu. Toliko zarade madridske kamere svakoga sata da bi potom zaključile jedan cjeloviti dan sa gotovo 1,400 izdanih kazni.

Velika većina prometnih kazni najblažeg je karaktera. Njih čak 90% ne prelazi prvi prag za ograničenje brzine što bi značilo da su prekoračenja manja od 10% propisane brzine. Od svih kamera, najviše njih se nalazi u zoni gdje je ograničenje na 70 km/h.


Pogledaj galeriju


Kamere za brzinu u Madridu

Povratak na vrhpointer
Zatvori X