Pretraži
Dirty Lewis obožava oružje : Mislite li da # 44 zapravo označava omiljeni Hamiltonov kalibar? Well…do you, punk?

Dirty Lewis obožava oružje : Mislite li da # 44 zapravo označava omiljeni Hamiltonov kalibar? Well…do you, punk?

Objavljeno: 20/01/2020 / Autor: Petar Bondek / Lewis se već lagano priprema za drugu karijeru? Photo: Daimler AG, scre

Lewis Hamilton obožava oružje – Nekoliko slika (a kamoli video) je dovoljno da stvori tornado negativnih kritika, pa možete misliti što znači video gdje aktualni prvak F1 pokazuje talent s vatrenim oružjem!


Četvrti amigos je uvijek spreman za party! Copyright: Daimler AG


Ovo je tjedan kad su dva najveća kandidata za naslov u 2020. (Leclerc i Hamilton) otišli malo u ekstremne vode. Charles je skočio s visine od 4.000 m i apsolutno razjario sve u Maranellu, dok je Lewis ponovno posegnuo – za vatrenim oružjem! Ne moramo ni naglašavati koja je vijest imala jači odjek!

 

Lewis Hamilton obožava oružje – LH#44: Straight Outta Stevenage!

Prije nekoliko godina je britanska javnost ostala zgrožena izjavom Lewisa Hamiltona da je došao iz “sluma”, onda je pak šok produbljen kad su puštene slike Lewisa kako na streljani uvježbava rafalnu paljbu iz automatske puške…taman nekoliko sati nakon što je došlo do napada “Kalašem” u pariškom vlaku (o kojem je Clint snimio vjerojatno svoj najgori film). Stvarno loš timing! No prije šest dana Lewis je ponovno objavio snimke uvježbavanja pucačine sa streljane gdje je Keanu trenirao za Johna Wicka i mediji su se ponovno zapalili! OK, ajmo sad za ozbiljno…U čemu je problem?

  

Možda je problem u Lewisovom koketiranju s rap scenom, no ja ga tu ne vidim. Osobno obožavam i Bodycount i Public Enemy, da ne spominjem Guns N’ Roses, pucao sam iz dosta stvari (doslovno od MG-jca do haubice), no za mene je oružje samo dobar primjer fine mehanike, baš poput finih švicarskih komplikacija. Pucati iz sportskih pobuda na streljani Vas ne čini potencijalnim haterom, agresivcem, kompleksašem i natural born killerom – to čini Vaše ponašanje i odgoj. Uostalom, vatreno oružje ne ubija ljude – to čini municija – u kombinaciji s katastrofalnim životnim odlukama (kao što možemo svjedočiti posljednjih dana)!


#44 označava svjetskog prvaka velikog kalibra! Copyright: Daimler AG


Vježbanje preciznosti nam je u genima – svakodnevno parkiramo u gradskom kaosu, gađamo rašlje na futsalu, no kad poznata osoba vježba preciznost iz vatrenog oružja – nastaje problem, jer je društveno neodgovorna. Nitko ne prigovara Kimiju i Sebu kad igraju badminton, pa ne znam zašto svjetski mediji stalno imaju potrebu razapinjati Lewisa. Uostalom, sam Sir Jackie Stewart je priznao da mu je njegova prva karijera (streljaštvo – trap) uvelike pomogla pri drugoj (automobilizmu) jer se naučio samokontroli – i skupoći grešaka.


Nisam osobiti fan Lewisa Hamiltona, no treba se diviti njegovom entuzijazmu i radnim navikama. A tek su mu 34! Copyright; Daimler AG


A Lewis? Čovjek se oblači kako se oblači, tetovira kako se tetovira, vozi LaFerrari iako ga plaća Mercedes, poštuje svoje porijeklo i fanove, posjećuje bolesnu djecu i eskivira porez kao i svi mi pa ukoliko želi pucati u kontroliranim uvjetima na streljani uz savjete stručnjaka – tko smo mi da mu branimo? Naravno da Lewis namjerava napraviti nešto u Hollywoodu, pa ukoliko (čak i sitna) uloga zahtijeva baratanje vatrenim oružjem, zašto ne bi usavršio svoj nastup? Da li sam fan Lewisa Hamiltona? Ne, nikad nisam ni bio, baš kao što nisam ni preveliki fan predrasuda.

 

Sve mi pomalo liči na poznatu western satiru Mela Brooksa, no ovdje se nitko ne odvaljuje od smijeha uz Cleavona Littlea i Genea Wildera…

 
Pogledaj galeriju

Lewis Hamilton obožava oružje

Povratak na vrhpointer
Zatvori X