Pretraži
I dalje se prodaje Tupacov BMW 750iL u kojem je i ubijen. Cijena je samo 1.75 milijuna dolara!!!

I dalje se prodaje Tupacov BMW 750iL u kojem je i ubijen. Cijena je samo 1.75 milijuna dolara!!!

Objavljeno: 11/01/2020 / Autor: Mihael / Foto: celebritycars.com

Teško je i zamisliti da bi netko kupio ovaj automobil a da nije veliki obožavatelj preminulog repera. BMW E38 750iL je fantastičan automobil. Možemo reći i da je ta generacija sedmice ujedno i predvodnik bezvremenski uglađenog i elegantnog dizajna koji su uz njega proširili manji E39 serije 5 te E46 serije 3.

Možda će nekima djelovati pomalo morbidno ii barem bizarno, ali predmeti vezani uz slavne ličnosti imaju nevjerojatnu vrijednost na tržištu njihovih obožavatelja. Zbog toga se takve stvari zavidno čuvaju čekajući da im poraste vrijednost. S obzirom da se ovdje radi o automobilu u odličnom stanju, dobrih voznih osobina, žalosno je što će ako i bude kupljen stajati u nekoj skrovitoj špekulantskoj garaži daleko od očiju javnosti.

  

Uzmemo li u obzir astronomsku cifru koja se traži za automobil, a teško da ju se može zanemariti, očekivali bismo da je automobil u savršenom, besprijekornom stanju kao da je tek siša s proizvodne linije. No prisjetimo li se te kobne večeri za Tupaca, znat ćemo da je automobil dobio nekoliko prostrijelnih rupa na vratima dok je pucano na Tupaca.


BMW E38 750iL Tupac

BMW E38 750iL Tupac

BMW E38 750iL Tupac


Očito nije riječ o 750iL Security verziji automobila jer Tupac je skončao život na mjestu putnika u ovom luksuznom BMW-u. Automobil je sada stavljen prvi puta na prodaju nakon nemilog atentata na Tupaca. Ako vam to što znači, Tupacov BMW je u potpunosti obnovljen nakon atentata a od rupa od metaka na vratima ostali su jako slabo vidljivi tragovi.

Želite li nekim slučajem kupiti ovaj automobil, znajte da trebate platiti polog u visini od 20,000 dolara. Zatim slijedi malo dulje brojanje sve do 1.75 milijuna dolara.


Pogledaj galeriju


BMW E38 750iL Tupac

Povratak na vrhpointer
Zatvori X