Pretraži
O.K možda ste ovo već znali ali Brabus Classic nudi širok raspon autentično restauriranih klasičnih Mercedesa  s dvogodišnjim jamstvom!

O.K možda ste ovo već znali ali Brabus Classic nudi širok raspon autentično restauriranih klasičnih Mercedesa s dvogodišnjim jamstvom!

Objavljeno: 19/12/2018 / Autor: Petar Bondek / Photo: Brabus Media Club

BRABUS je posvećen radu s Mercedes – Benzom već četiri desetljeća, i to po najvišim mogućim standardima. Njihova Classic Division je u pogonu već deset godina, a specijalizirana je za restauraciju starijih modela švapskog proizvođača. Ono čime se najviše ponose je BRABUS Classic 6 – Star Restoration, doslovce restauracija sa šest zvjezdica – potpuna obnova Mercedesovih klasika po tvorničkim standardima i s originalnim dijelovima od strane vrhunskih restauratora s okom za detalje. Koliko je potrebno za realizaciju jendog takvog projekta?Pa, ukoliko prilikom ostavinske rasprave postanete vlasnik prabakinog imanja u Donjoj Stubici, a u poluurušenoj štali ispod pradjedove kolekcije Playboya i Startova pronađete 190 SL s malo „zapečenom mašinom“ računajte na 6.000 radnih sati Brabusovih restauratora ukoliko na SL –u želite nešto i zaraditi.

Da, nakon Brabusovog tretmana možete proslijediti 190 SL RM Sotheby’s dečkima i očekivati oko 180.000€ na računu do kraja dana. Ukoliko je stara Bara skrivala 300 SL Gullwing računajte na cifre preko milijuna, a kod 300 Sc Cabrioleta (W188 poput smeđeg na slici) s Einspritzom računajte na preko pola milijuna. Da, novac stvara novac, no ukoliko ne investirate ostajete u problemima s hrđavom Mečkom – a to nikome ne treba.Svaki BRABUS Classic Sechs Sterne proizvod dolazi s dvije godine jamstva, neovisno o kilomtraži. Još bolje, Classic Data (vodeća stručna organizacija za stare automobile) procjenjuje svaki od tih Brabusovih obnovljenih klasika i dodijeljuje im „A“ ocjenu za stanje te dobijaju opis „automobil s novim karakterom“. Brojne pobjede na raznim Concours d’Elégance natjecanjima samo potvrđuju Brabusovog odrađenog posla.


 

 

Pogledaj galeriju

Brabus Classic

Povratak na vrhpointer
Zatvori X