Pretraži
Brabus Brutalis; PowerXtra kit u B 25 S isporučuje 270 KS ispod šest sekundi do 100 km/h

Brabus Brutalis; PowerXtra kit u B 25 S isporučuje 270 KS ispod šest sekundi do 100 km/h

Objavljeno: 06/12/2018 / Autor: Petar Bondek / Foto: Brabus Media Club

Brabus b 25s : Nije nikakva tajna da se Brabus bavi transformacijom Mercedes – Benza u legalna čudovišta, no ponekad nije sve u mišićnoj masi.

PowerXtra B 25 S kit nudi optimalni balans upotrebljive snage (199 kW/267 KS) i okretnog momenta (430 Nm) kod ovog benzinca. Da, to znači porast od 46 KS i čak 80 Nm u odnosu na serijski A 250. Fini bonus je i limitirani maksimum od 250 km/h.Brabus ne bi bio Brabus da nije mislio na sve; brojni sati u CFD analizama donijeli su ozbiljan aerodinamički paket koji se kotrlja na prepoznatljivim Monoblock kotačima veličine do 20 cola.Brabus ne isporučuje poluproizvode, pa je doradu uz motor, ovjes i aerodinamiku doživio i interijer. Vjerojatno najsvježiji u segmentu, ali je dobio neizostavne Brabus detalje, od klasičnih tepiha do iluminiranih krom – pragova na dalje.

Da, sva ta fina koža je još nedavno imala ime i rogove, a alcantara je već standard na Brabusu, iako je moramo spomenuti. Izvana je to klasični Brabus – vuk u vučjem Armaniju, s karbonskim oštricama na bokovima spojlera. Ništa nije neukusno, stav mu je vrlo klinast i agresivan, četiri ispušne cijevi okreužene karbonskim košuljicama djeluju vrlo prijeteći na svakom semaforu, a i zvučna kulisa je za svaku pohvalu – i bis.

Najbolje izvedeni detalj je definitivno stražnji spojler koji sa heksagonalnim centrom i karbonskim bočnim oštricama izgleda zaposleno i kad B25 stoji. Navedeni PowerXtra B 25 S kit se može ugraditi na sve A 250, neovisno da li imaju prednji pogon ili pogon na sve kotače. Optimalno složeni Brabus? Da, a i zvuči slično kao istoimeni američki dvomotorni bombarder iz Drugog svjetskog rata! Same dobre stvari! 

Pogledaj galeriju

brabus b 25s

Povratak na vrhpointer
Zatvori X