Pretraži
BRABHAM BT62 Competition – Ferrari i Aston Martin više ne spavaju mirno!

BRABHAM BT62 Competition – Ferrari i Aston Martin više ne spavaju mirno!

Objavljeno: 31/10/2019 / Autor: Petar Bondek / @Newspress

BRABHAM BT62 Competition : Brabham Automotive vraća legendarno prezime tamo gdje i pripada – u kolumne autosporta!

Hobby raceri ne spavaju mirno od prvih skica Brabhama BT62, a kamoli od najave Competition verzije! Sada su u ponudi tri verzije fantastičnog uskrsnutog naznaka – “Ultimate Track Car”, “Competition spec”, i “Road Compliant” konverzija, spremna za gradske gužve.

 

BRABHAM BT62 Competition : Impresivnih 730 KS /t

I dalje se ne planira povećanje proizvodnje od prvotno najavljenih 70 primjeraka, jedini možete birati između  “Celebration” i  “Signature” livreje. Competition je lakši od Ultimate Track verzije, te s 972 kg i 710 KS nudi specifičnu snagu od 730 KS/toni, što je uvijek impresivan rezultat.

BRABHAM BT62 Competition

Stražnje krilo je samo dio aero-priče o 1,2 t downforcea @Newspress

Ono zbog čega će Brabham biti “tražena roba u gradu” je downforce od 1.200 kg, što znači da će zavoje prolaziti nešto lakše od konkurencije, preciznije Aston Martina i Ferrarija. Ferrari je baš ovaj tjedan predstavio 488 Challenge Evo i 488 GT3 Evo, koji bi baš trebali ravno u fight s Brabhamom, tako da će sezona 2020. biti strašno zanimljiva.Cijena? Bez poreza, prireza i ostalih nametnika ova Competition priča košta 750.000 funtica, bez vozača. Što dolazi u kutiji?  Karbonsko-CrMo sigurnosnu ćeliju, odobrenu od strane FIA -e, Brabham 5.4 litreni V8 sa 710 KS spojen sa sekvencijalnim mjenjačem, fantastičnu aerodinamiku koja generira 1.200 kg downforcea, te “karbon na karbon” kočnice s trkaćim ABS-om.

 

Kotači s centralnom maticom, ugrađene dizalice i multifunkcijski volan dolaze serijski!

Ukoliko ste zagrijani, prve isporuke kreću početkom slijedeće godine!

 

Pogledaj galeriju

BRABHAM BT62 Competition

Povratak na vrhpointer
Zatvori X