Pretraži
BMW M5 facelift pokazan u maloj dozi. Što reći osim BRRRRRRRMM…

BMW M5 facelift pokazan u maloj dozi. Što reći osim BRRRRRRRMM…

Objavljeno: 31/05/2020 / Autor: Mihael /

BMW M5 facelift 2021 – BMW M5 je po mišljenju mnogih ultimativni izričaj sportske i poslovne superlimuzine. Njegova Competition izvedba ima brutalnih 625 KS i ne, za one koji ne znaju, ne radi se o trkaćem automobilu pod M5 oznakom. Competition je tek najsnažnija verzija M5-ice koju možete kupiti, registrirati i zatim se teleportirati s jednog mjesta na drugo uz zvukove V8 biturbo stroja.

M5 Competition, zahvaljujući cijeloj ergeli konja ispod haube ali i sofisticiranom prijenosu snage na sve kotače, može pojuriti sa mjesta do 100 km/h za apsurdno niskih tri sekunde i kusur. Nekidan predstavljena facelift verzija BMW-a serije 5 sa sobom nije donijela priželjkivano M5 pojačanje u osvježenoj ruhu.

Iskreno, bilo je sasvim logično da će M5 doći odvojeno od regularne serije 5 jer ipak je to automobil koji sasobom nosi jednu sasvim drugu priču sa sofisticiranim setom ubilačkih vještina. Dok je M5 Competition trenutno još uvijek najbolje od najboljeg što će vam prodajni savjetnik u bijeloj košulji s kravatom ponuditi u obližnjem autosalonu BMW-a, naše misli se već roje oko onoga što slijedi dalje.


M5 facelift 2021

M5 facelift 2021

M5 facelift 2021


 

 

Ono što slijedi dalje, u maloj dozi pokazao nam je prvi čovjek BMW Motorsport odjela, Markus Flasch. On je nedavno odgovarao na pitanja znatiželjnika pri čemu je na trenutak podignuo pokrov na automobilu. Otkrivši prednji kraj pokrivenog automobila, odmah se dalo primjetiti da se radi o posebnoj verziji osvježene BMW-ove serije 5.

Facelift M5 će sa somom donijeti nova dizajnerska rješenja same 5-ice a prije svega vidimo nova prednja svjetla. U ključnom mehaničkom aspektu, izvjesno je da će M5 ostati isti, no nije zgorega špekulirati o maloserijskoj M5 CS varijanti kod koje će ako ništa drugo biti dodatno proširena već i onako izdašna ergela konja. Službeno predstavljanje možemo očekivati već početkom sljedećeg mjeseca.


Pogledaj galeriju


BMW M5 facelift 2021

Povratak na vrhpointer
Zatvori X