Pretraži
BMW i8 jedna od najvećih zvijezda superpopularnog Coachella Festivala 2019

BMW i8 jedna od najvećih zvijezda superpopularnog Coachella Festivala 2019

Objavljeno: 10/04/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo: BMW AG

BMW je partner Coachella Valley Music and Arts Festivala 2019., pa ne čudi ovakva suradnja.

Poslao je čitavu flotu da zadovolji potrebe festivala, a posebno se potrudio da skocka BMW-a i8 Roadstera za svog velikog klijenta Khalida. Spomenuta pjevačka zvijezda je usred promocije svog novog albuma, spot Free Spirit je na You Tubeu tek nekoliko dana, a stavri za Khalida nikad nisu išle bolje. Dizajn kombija iz spota je uspješno prenesen na i8 Roadstera, s vukom kao glavnom temom.

Da, ta predivna, inteligentna i brutalna životinja je savršenstvo Majke prirode i mjerna jedinica za slobodni duh. Zato ih (za razliku od tigrova i lavova) nikad nećete vidjeti u cirkusu…ali na ovom BMW-u ga ima dovoljno za čopor!

Vukovi, Coachella i BMW su dobar miks, fini huliganski meschung adrenalina, kreativnosti, visokih nota i ulične inteligencije. BMW je ipak zericu profesionalnije odrađen od kombija iz spota sa znatno skupljim lakom i čak je malo u konfliktu s Khalidovim vrlo smirujućim opusom.

No, Khalidu i Coachelli u Palm Springs dolazi mnoštvo gostiju, koji će koristiti BMW-ovu flotu. OK, nije tako uzbudljiva poput Khalidove privatne (BMW M6, G-klasa, RR…) kolekcije, ali poklonjenom BMW-u se ne gleda u bubrege…

Pogledaj galeriju

BMW i8 Coachella

Povratak na vrhpointer
Zatvori X