Pretraži
Audi e-tron GT concept glumi sporednu ulogu u novom “Spider-Man: Far From Home”

Audi e-tron GT concept glumi sporednu ulogu u novom “Spider-Man: Far From Home”

Objavljeno: 21/06/2019 / Autor: Petar Bondek / Copyright: AUDI AG

Najbolja vijest za Audi glasi; Peter Parker je položio vozački!

Svi znamo kako je završio Audi TTS Roadster kojeg je Peter posudio od frenda Fresha Thompsona taman prije maturalne zabave. I znamo da je (naravno) varao na vozačkom posudivši Audi A8 od frenda Tonyja, no u traileru za novi nastavak nikad gotove franšize Peter Parker na raspolaganju ima Audi e-tron GT concept, kojeg prezentira na školskom znanastvenom sajmu.

Naravno, sveelektrični Audi izgleda sjajno, kao što su dosad izgledali i Tonyjevi, no Tonyja nakon Endgamea više nema jer se žrtvovao za team. 

 

Spidey se fura na kič

Ono što nama starijim fanovima smeta je to što je lik kojeg smo pratili u crno-bijelim stripovima navukao pomalo look at me kričavi kombinezon kojeg se ne bi posramila ni Vivienne Westwood. Da, možda je taj najskuplji komad Kevlar-Spandexa ikad osmišljen zapravo hommage Ironmanu samom bojom, no izgubio je na stealth-nosti i autentičnosti.

Da li će Peter postati noćna mora za Audi u istoj mjeri kako je Bond-James Bond stalna prijetnja za Aston Martin, tek trebamo vidjeti. Možda jedan od tri Audija i preživi!(glume još A7 i Q8). Tko su nova lica u franšizi? Samuel L. Jackson i Jake Gyllenhaal. Bolje ne može!

A Peter? Nekoliko je godina stariji, no ni on ni njegova ekipa iz škole nisu ostarili ni dana! Možda ste ih primjetili dok su nedavno imali ekskurziju u Veneciji – doslovce daleko od doma!  Tom Holland nam je prišapnuo nekoliko spoilera, no ne smijemo ih natuknuti prije premijere – još nismo toliko bogati da si možemo priuštiti tužbu Marvel Studiosa. Što se dogodi u Veneciji – ostaje u Veneciji – na čvrstim hrvatskim drvenim potpornjima!

Pogledaj galeriju

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X